jo aspak por eshte reale se nese nuk do ishte as nuk do ekziston si mundesi e dyt????Po shkon larg
Kthehet ne tragjikomedi ashtu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jo aspak por eshte reale se nese nuk do ishte as nuk do ekziston si mundesi e dyt????Po shkon larg
Kthehet ne tragjikomedi ashtu ?
Ti je per i shokun tim qe, sa her shifte i film n kinema vente bast gjithmon per kalin e zijo aspak por eshte reale se nese nuk do ishte as nuk do ekziston si mundesi e dyt????
Moza ?Kur nuk e ruajti mundsin e parë,të dytën ta harrojë
Snuk??Moza ?
Cke?Snuk??
?Cke?
Je me syze?
sa here te eshte dhen ty nje mundesi e dyt??????Ti je per i shokun tim qe, sa her shifte i film n kinema vente bast gjithmon per kalin e zi
Mqs the ncuk kur te shkela syrin ndaj ??
Jo ore?
Eee mire, mjaft me puthje e kacafytje se osh heret...???@Sunflower ec te pucc pakk ec??????? dasuliiiii????
u bere ciloze ti ish burrooo hhahahahaEee mire, mjaft me puthje e kacafytje...???
Se di.sa here te eshte dhen ty nje mundesi e dyt??????
Kshu mendoj dhe unëgjithnje ekziston mundesi e dyt cdo kujt nga ne ne cdo menyra dhe respekte I ka dhen jeta nje mundesi te dyte ndaj nuk ka te beje per zemer te dobet por me te qenit njeri
dhe une ashtu mendoja me pare por ka shumm gjera qe behen me te mira ne mundesi e dyt jo cdo gje eshte ok por ne pergjithsi eshte mundesi e dyte dhe duhet ????Kshu mendoj dhe unë
Dikur isha ekstremiste/tani jo më.
Çdo njëri nga ne duhet tna jepen mundësira
Pse u trembe ti????
Ja pse je e frikshme!
Urime@STONE_HEAD më solli fat komenti yt
U bëra staf??
Eshte i lire vendi i Drejtorit te stafit...?!????@STONE_HEAD më solli fat komenti yt
U bëra staf??
ketu gabon ja kjo eshte mundesi e djegur nga ana jote jo per te sepse ajo eshte e qete ne vetvete qe teka dhen mundesi per te ndryshuar e ti nuk e ke vleresuar .?Se di.
Sepse edhe ne me esht dhen si mundesi e dyte sipas saj, se kam lexu si te atille. Thjesht ajo ska qen e bindur per ate sjell tek e un, ska njohur ate cka perfaqeson dhe e sigurt qe pas "mundesise" se dyte esht ber pishmon, sepse ka qen po i jjejti rezultat.
Me nje fjale te vetme, mundesine ja ka dhen vetes, jo mua ?