• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

"Motoja Ime Per Te Ecur Perpara Ne Jete"

Motoja ime tani e tutje, te kem shendet e mos ndiej keq per askend nga vetja gjer tek ai qe nuk e njof! Tjerat flm Zotit i kam arrit .

Cila ka qene motoja juaj per te ecur perpara ne jete?

Une kam shume por po permend disa:
Gjeja me e mire per ti dhene armikut eshte falja:
Kundershtarit tolerancen,mikut zemren,babait nderimin,nenes sjelljen qe do ta bonte krenare per ty.
Mos u dorezo kurr para aanjerit,dhe asgjeje.
Lufto deri sa te arrish ate qe do.
Puno me ndershmeri dhe korrektesi.
Mos beso.
Do kisha deshire te dija dhe moton tuaj flm.
Motoja ime♥️
Mos i mbaj kusurin askujt.
Me mire nje monster per te mbrojtur veten, se sa te te shkelin dinjitetin me kembe, ose te perdorin per interesat e tyre dhe si duan.
Dhe me mire te vdes se sa te zhgenjej prinderit dhe vellain!

Budallenjte mesojne nga gabimet e veta, te zgjuarit mesojne nga historia
Ktu e ke gabim mbase mund ta formuloje ndryshe !
Jo te gjith kan mundesine te keshillohen nga te tjeret per gabime! Te tjere qe jan vetem dhe skan njeri qe ti mesoje gabimet ? Nuk mund te quhet budalla ? Mendoj un

Ktu e ke gabim mbase mund ta formuloje ndryshe !
Jo te gjith kan mundesine te keshillohen nga te tjeret per gabime! Te tjere qe jan vetem dhe skan njeri qe ti mesoje gabimet ? Nuk mund te quhet budalla ? Mendoj un
Pyetja ishte per mua personalisht jo per boten

Pyetja ishte per mua personalisht jo per boten
Po pra dhe ti personalisht ne jet me dashje apo pa dashje ke gabu dhe e ke msu vet qe ka qen gabim ! Por sdo te thot qe je budalla !
Pranaj thash si ide mir por formulimi duhet te ishte me mire ! Nejse

Back
Lartë