Motoja ime tani e tutje, te kem shendet e mos ndiej keq per askend nga vetja gjer tek ai qe nuk e njof! Tjerat flm Zotit i kam arrit .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Motoja imeCila ka qene motoja juaj per te ecur perpara ne jete?
Une kam shume por po permend disa:
Gjeja me e mire per ti dhene armikut eshte falja:
Kundershtarit tolerancen,mikut zemren,babait nderimin,nenes sjelljen qe do ta bonte krenare per ty.
Mos u dorezo kurr para aanjerit,dhe asgjeje.
Lufto deri sa te arrish ate qe do.
Puno me ndershmeri dhe korrektesi.
Mos beso.
Do kisha deshire te dija dhe moton tuaj flm.
nga sete corpi quanti ti ano rimastiQe t jem gjithmone e fort dhe te qendroj ne kembe pa marre parasysh se sa te forta jane goditjet e jetes
Ta honskha piiiiiiiiiiiiiirakuQente le te lehin....... karvani te ec perpara.
Ktu e ke gabim mbase mund ta formuloje ndryshe !Budallenjte mesojne nga gabimet e veta, te zgjuarit mesojne nga historia
Pyetja ishte per mua personalisht jo per botenKtu e ke gabim mbase mund ta formuloje ndryshe !
Jo te gjith kan mundesine te keshillohen nga te tjeret per gabime! Te tjere qe jan vetem dhe skan njeri qe ti mesoje gabimet ? Nuk mund te quhet budalla ? Mendoj un
Po pra dhe ti personalisht ne jet me dashje apo pa dashje ke gabu dhe e ke msu vet qe ka qen gabim ! Por sdo te thot qe je budalla !Pyetja ishte per mua personalisht jo per boten
Skam gabu asiherePo pra dhe ti personalisht ne jet me dashje apo pa dashje ke gabu dhe e ke msu vet qe ka qen gabim ! Por sdo te thot qe je budalla !
Pranaj thash si ide mir por formulimi duhet te ishte me mire ! Nejse
? ca esht kjoTa honskha piiiiiiiiiiiiiiraku