• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

"Motoja Ime Per Te Ecur Perpara Ne Jete"

Çfaredo qe te besh, beje me zemer !

Dhe e them pa modesti! E kam bere gjith jetes kete gje, me kedo, ne real e virtual! Dhe jam krenar!

Është botë e egër, zoti na dha njerëz të duam dhe gjëra të shfrytëzojmë... por njerëzit kanë përfunduar duke dashur gjëra e duke shfrytëzuar njerëz...

Jam si eskavatorr kush munohet me mzon rrugen. @Sole pse bon mire sdo te thot te ta kthejn ne te njejten menyre ? thejsht ji vigjilente po na dun me shume dynjoja se robt tone ?

Jam si eskavatorr kush munohet me mzon rrugen. @Sole pse bon mire sdo te thot te ta kthejn ne te njejten menyre ? thejsht ji vigjilente po na dun me shume dynjoja se robt tone ?
E bejm per vete
Sado qe sta vlerso kush?
Tjert ku te gjejn i gabim e ti bohet qefi
Si intereso kujt as un e as ti

E bejm per vete
Sado qe sta vlerso kush?
Tjert ku te gjejn i gabim e ti bohet qefi
Si intereso kujt as un e as ti
Ti qe mbone mire mu te vrafte zoti ty! Eshte nji shprehje. Mos u merzit nuk ke pare gje akoma ???

Qe t jem gjithmone e fort dhe te qendroj ne kembe pa marre parasysh se sa te forta jane goditjet e jetes

Moto?

Me kohen qe iken,gjejme e nje moto te re.
Ajo qe dua te them eshte se nga koha qe kuptova se pa pune s'ka gje s'kam njohur fukarallekun. :)

Kjo eshte nje dicka qe duhet ta konsumojme fort mire secili nga ne,edhe duhet ta zbatojme.
Puna eshte ajo qe lufton c'do mizere. :)

S'kam njohur ne jete dike qe te jete puntor i madh,edhe me vese te peshtira.
Ne te kunderten sa te duash. :)
Kam njohur njerez qe e donin punen,edhe sakatoseshin ne pune,edhe e benin me zell,dashuri,edhe me shpirt.
Sinqerisht nqs do i kisha perballe e tani qe flas me vjen ti perqafoj. :)

Dua te di e kush mundet te me thote

Pse urtesine e gjej tek ata njerez qe jane me shume se puntore? :)

Moto?

Me kohen qe iken,gjejme e nje moto te re.
Ajo qe dua te them eshte se nga koha qe kuptova se pa pune s'ka gje s'kam njohur fukarallekun. :)

Kjo eshte nje dicka qe duhet ta konsumojme fort mire secili nga ne,edhe duhet ta zbatojme.
Puna eshte ajo qe lufton c'do mizere. :)

S'kam njohur ne jete dike qe te jete puntor i madh,edhe me vese te peshtira.
Ne te kunderten sa te duash. :)
Kam njohur njerez qe e donin punen,edhe sakatoseshin ne pune,edhe e benin me zell,dashuri,edhe me shpirt.
Sinqerisht nqs do i kisha perballe e tani qe flas me vjen ti perqafoj. :)

Dua te di e kush mundet te me thote

:)
Po kush te paska genjy re ?? ?? ?? nuk eshte e vertet Pse urtesine e gjej tek ata njerez qe jane me shume se puntore?

Back
Lartë