Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zot na ruj kush me mos te zej mirimanga????Sduhet me mzon @merimanga ?
Motoja?Zot na ruj kush me mos te zej mirimanga????
A t bej 1 pyetje ...?!Mos jeto sikur nuk do vdesesh kurre!
E bejm per veteJam si eskavatorr kush munohet me mzon rrugen. @Sole pse bon mire sdo te thot te ta kthejn ne te njejten menyre ? thejsht ji vigjilente po na dun me shume dynjoja se robt tone ?
Ti qe mbone mire mu te vrafte zoti ty! Eshte nji shprehje. Mos u merzit nuk ke pare gje akoma ???E bejm per vete
Sado qe sta vlerso kush?
Tjert ku te gjejn i gabim e ti bohet qefi
Si intereso kujt as un e as ti
E di do mesojm shume?Ti qe mbone mire mu te vrafte zoti ty! Eshte nji shprehje. Mos u merzit nuk ke pare gje akoma ???
Po kush te paska genjy re ?? ?? ?? nuk eshte e vertet Pse urtesine e gjej tek ata njerez qe jane me shume se puntore?Moto?
Me kohen qe iken,gjejme e nje moto te re.
Ajo qe dua te them eshte se nga koha qe kuptova se pa pune s'ka gje s'kam njohur fukarallekun.
Kjo eshte nje dicka qe duhet ta konsumojme fort mire secili nga ne,edhe duhet ta zbatojme.
Puna eshte ajo qe lufton c'do mizere.
S'kam njohur ne jete dike qe te jete puntor i madh,edhe me vese te peshtira.
Ne te kunderten sa te duash.
Kam njohur njerez qe e donin punen,edhe sakatoseshin ne pune,edhe e benin me zell,dashuri,edhe me shpirt.
Sinqerisht nqs do i kisha perballe e tani qe flas me vjen ti perqafoj.
Dua te di e kush mundet te me thote
![]()