• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mos e lini burrin të shkojë tek mamaja!

Ne fakt s'po arri me kuptu kte teme fare:

Ku merr burri ose gruja te drejten ti thot partenerit te ti/saj mos shko te mamaja ?
Po lexoj te mundohem te kuptoj icik...
psh shkon ti ke mama jote e ajo pilivesa dmth gruja??? te thot mos shko se do te thot mam shtriga te ka lon pa honger me je dobesu ska mend ajo ka mend me bo thonj nuk cohet qe me 4 me bo yzmet burrit????????? ja keto fjal pra

psh shkon ti ke mama jote e ajo pilivesa dmth gruja??? te thot mos shko se do te thot mam shtriga te ka lon pa honger me je dobesu ska mend ajo ka mend me bo thonj nuk cohet qe me 4 me bo yzmet burrit????????? ja keto fjal pra
Hahahahaaha sa kam qesh ??????

Ku të dojë qejfi e merr
Po kta re
Gratë kan frikë të qëndrojn vetëm në shtëpi
Ne fakt une vertet nuk arri te kuptoj kto budalliqe njerzore, burri nuk eshte rob i gruas as gruja rob i burrit.
Dmth neser ti mund te mos e duash "Vjehrren" por smund te ndalosh burrin te takoj mamin ose n'rast qe ai eshte Komplet i dalur nga jeta e familjes eshte dicka t'jeter.
Por eshte dhe e kunderta, burri sti do prindit por e ka te Obliguar Moralisht dhe Fetarisht te te dergoj ne vizite tek familja yte. ( E mos te flasim per Ndalesa )

Ne fakt une vertet nuk arri te kuptoj kto budalliqe njerzore, burri nuk eshte rob i gruas as gruja rob i burrit.
Dmth neser ti mund te mos e duash "Vjehrren" por smund te ndalosh burrin te takoj mamin ose n'rast qe ai eshte Komplet i dalur nga jeta e familjes eshte dicka t'jeter.
Por eshte dhe e kunderta, burri sti do prindit por e ka te Obliguar Moralisht dhe Fetarisht te te dergoj ne vizite tek familja yte. ( E mos te flasim per Ndalesa )
Nuk do i ndaloja kurrë për asnjë arsye në botë të takojë prindërit apo të afërmit edhw nëse mua sdo më pëlqenin ata.
Thash e vetmja arsye është se un kam frikë të rri vwtëm.
Nëse iki un ke babi im le të ikë ai ku të dojë

Back
Lartë