Se mos ndoshta e llaston ??Si përfundim pse të mos e lëmë burrin të ike nga mami?
Na e thotë dot njeri shqip se un sdi gjuhë të huaja ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Se mos ndoshta e llaston ??Si përfundim pse të mos e lëmë burrin të ike nga mami?
Na e thotë dot njeri shqip se un sdi gjuhë të huaja ?
Më shunë se unë?Se mos ndoshta e llaston ??
Po eshte shum reale k'jo jam shum d'akord me ty ne kte pjese.Nuk do i ndaloja kurrë për asnjë arsye në botë të takojë prindërit apo të afërmit edhw nëse mua sdo më pëlqenin ata.
Thash e vetmja arsye është se un kam frikë të rri vwtëm.
Nëse iki un ke babi im le të ikë ai ku të dojë
skemi mo????????Gjithmon kjo @STONE_HEAD dhe @Tulipan i fusin xixat(jo ato qe shihen neper foto te tema si jan vesh)
M fal ça doje me thënë zotroteGjithmon kjo @STONE_HEAD dhe @Tulipan i fusin xixat(jo ato qe shihen neper foto te tema si jan vesh)
Pi ti mere me vete kur iken te babi se bo vaki ka frik ene ai me nejt vetem ?Nuk do i ndaloja kurrë për asnjë arsye në botë të takojë prindërit apo të afërmit edhw nëse mua sdo më pëlqenin ata.
Thash e vetmja arsye është se un kam frikë të rri vwtëm.
Nëse iki un ke babi im le të ikë ai ku të dojë
prit prit ti se kan me te dal flok nga sikleti????????Po eshte shum reale k'jo jam shum d'akord me ty ne kte pjese.
Por une tani shof c'do dite e me keq behen gjerat ke ne SHQIPETARET se do evropjanizohemi me shpejt se Europa duam ti bejm gjerat keq e me keq dhe ne fakt i bejm.
Ndryshe nuk vje fundi i botes
Un se kuptova ?skemi mo????????
?????M fal ça doje me thënë zotrote
Ku i fusim.xixat ne ?
HahahahhahahahaMë shunë se unë?
Mpa se besoj ??
Stu mbyll e stu mbyllskemi mo????????
Hahahahahahahaahahahahahahahhahaahahahahaahaaahahahaaaaaaha@Lei a more vesh se ti kishe shkun tapetin dje???????????????
Frikë ka posiPi ti mere me vete kur iken te babi se bo vaki ka frik ene ai me nejt vetem ?
e kish me kuptimin xixa dmth I yshtim ne mi per keq po meqe ke tema e veshjes xixat jan tj gjo?????????Un se kuptova ?
vAllahi jo sme dalin sepse kam nje NENE e cila me ka rrit me mund, ne te mire e ne te keq me buk e pa buk, e te vi neser ( Pilevezga a si ishte ajo fjala yte ) te me thot mos tako mamin Bouh aty eshte fundi i gjithckaje !prit prit ti se kan me te dal flok nga sikleti????????
Un i kam nvënd për vete si fus ka thotë qy?????
?????????????????Stu mbyll e stu mbyll
Mjer ai burr qe do tmori ty.
Me ujt e zi ka me u la??
nuk perdor fare mi e ti si un aa???????Un i kam nvënd për vete si fus ka thotë qy