• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mos e lini burrin të shkojë tek mamaja!

Nuk do i ndaloja kurrë për asnjë arsye në botë të takojë prindërit apo të afërmit edhw nëse mua sdo më pëlqenin ata.
Thash e vetmja arsye është se un kam frikë të rri vwtëm.
Nëse iki un ke babi im le të ikë ai ku të dojë
Po eshte shum reale k'jo jam shum d'akord me ty ne kte pjese.
Por une tani shof c'do dite e me keq behen gjerat ke ne SHQIPETARET se do evropjanizohemi me shpejt se Europa duam ti bejm gjerat keq e me keq dhe ne fakt i bejm.

Ndryshe nuk vje fundi i botes

Nuk do i ndaloja kurrë për asnjë arsye në botë të takojë prindërit apo të afërmit edhw nëse mua sdo më pëlqenin ata.
Thash e vetmja arsye është se un kam frikë të rri vwtëm.
Nëse iki un ke babi im le të ikë ai ku të dojë
Pi ti mere me vete kur iken te babi se bo vaki ka frik ene ai me nejt vetem ?

Po eshte shum reale k'jo jam shum d'akord me ty ne kte pjese.
Por une tani shof c'do dite e me keq behen gjerat ke ne SHQIPETARET se do evropjanizohemi me shpejt se Europa duam ti bejm gjerat keq e me keq dhe ne fakt i bejm.

Ndryshe nuk vje fundi i botes
prit prit ti se kan me te dal flok nga sikleti????????

Back
Lartë