Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eee per maman tende. Apo ajo pritet me tapetin e kuq ??E drejte . Sduhet lene se ia ben trurin lemsht , po cti bej kur vjen mamaja e tij tek ne ?Tia lyej shapkat me sapun ? ?
Apo e ka per te mamaja ime ky ? ?
Jo mo njesoj ?Eee per maman tende. Apo ajo pritet me tapetin e kuq ??
pse a ke mend me ja bo vjerr e ti aa????Jom tu lexy teknikat e grave e ca i pjell menja me cu vjerren per lesh
As CIA-s si kan shku nmen kto operqcione speciale
Jo mer jopse a ke mend me ja bo vjerr e ti aa????
ene veten???????Jo mer jo
Jam tu majt shenime me nxjerr enciklopedin se si me rujt vjerrat nga nuset
Qe n momentin qe morim njonen me rrezikshmeri t'lart, i kena mar parasysh qe s'ka kthim pas?ene veten???????
zoti te shpetoft??????Qe n momentin qe morim njonen me rrezikshmeri t'lart, i kena mar parasysh qe s'ka kthim pas?![]()
Veç Ai na bo dermon?zoti te shpetoft??????
Ti coje pa problem sepse e pashe me syte e mi qe fiserisht ishin te dashuruar pas teje. Ti kishin vene mes tavolines e te shikonin te gjithe me dashuri kur kuvendoje. ?Si përfundim pse të mos e lëmë burrin të ike nga mami?
Na e thotë dot njeri shqip se un sdi gjuhë të huaja ?
Nuk ka perkthyes per kete tem ??Si përfundim pse të mos e lëmë burrin të ike nga mami?
Na e thotë dot njeri shqip se un sdi gjuhë të huaja ?
ahahhahahahTi coje pa problem sepse e pashe me syte e mi qe fiserisht ishin te dashuruar pas teje. Ti kishin vene mes tavolines e te shikonin te gjithe me dashuri kur kuvendoje. ?
Shiko anen pozitive. Do luash me zaaaa pernate pa e vra mendjen se ke me shkund tapetin. ?Hah
ahahhahahah
E di që më duan ?
Se dhe unë i du fort.
Po për ta lënë se lë
O shkojm bashk o asnjëri ?
Unë vetëm kam frikë të rri .
HahahahhajahaShiko anen pozitive. Do luash me zaaaa pernate pa e vra mendjen se ke me shkund tapetin. ?
???????????????????????Shiko anen pozitive. Do luash me zaaaa pernate pa e vra mendjen se ke me shkund tapetin. ?
Aman se ate tapetin e ke gris duke e shkund. Ste gje gjo se bo i jave pushim sa te iki ke mamaja ai. ?Hahahahhajaha
Jo or jo
Nuk zgjedh zaret në vënd të tapetit unë ?
Po tmë çojë e mua tek prindërit nuk jam kondraAman se ate tapetin e ke gris duke e shkund. Ste gje gjo se bo i jave pushim sa te iki ke mamaja ai. ?