Une flas si e di edhe e perceptoj une noshta jam i gabum por me pelqen ky menimi im kruton mo ?
Pse mo doktor krutan je ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Une flas si e di edhe e perceptoj une noshta jam i gabum por me pelqen ky menimi im kruton mo ?
Kshu ka thon Fan S Noli te libri qe ka bo ?Pse mo doktor krutan je ?
Une gjasme flas sikur te njof ty ti ma dhjet keq fare prz![]()
Kurani nuk i ka shum gjera te verteta i ka krejt te verteta,libri me i shenjt qe ka toka.Feja eshte kultur ska lidhje me zotin nuk e hajn se atyne i ka sjell ters por ne ne kohet moderne po hajm mish robi edhe spo e morim vesh ? kurani ka shum gjona nder kto flet edhe per mishin e derrit edhe jan te sakta shum gjona ?
Ok ti e din ??? une jam shum realist edhe detajist dmth nuk e lexoj me kalu kohen edhe me rrejt veten por i mor berthamen edhe eshte super edhe ka shum gjera qe jane reale dmth qe i pershtaten kohes sot por jane disa tjera qe jane pa lidhje fare ? une ti them me faqe ti lexosh edhe tme thush kam drejt apo jo. Une e maj nshpi se ai liber eshte i shejnt ja vej fmive flejn si pulluma edhe eshte vetem 1 kurani ? biblw ka shum modele se kristjanet jane te dashurum mas lekut edhe pranej kan bo shum modele ???? edhe fle gjum se shef ondrra pastaj edhe larg qofte trremesh se shkoj von une tani jam cu nga gjumi pres meKurani nuk i ka shum gjera te verteta i ka krejt te verteta,libri me i shenjt qe ka toka.
Ky o mendimi jot,secili ka mendimin e vet duhet respektur,sa per keshillen qe mthe lexoje me shum,Kurani eshte ne perditshmerin time,qe i bie lexohet xhdo dit.Ok ti e din ??? une jam shum realist edhe detajist dmth nuk e lexoj me kalu kohen edhe me rrejt veten por i mor berthamen edhe eshte super edhe ka shum gjera qe jane reale dmth qe i pershtaten kohes sot por jane disa tjera qe jane pa lidhje fare ? une ti them me faqe ti lexosh edhe tme thush kam drejt apo jo. Une e maj nshpi se ai liber eshte i shejnt ja vej fmive flejn si pulluma edhe eshte vetem 1 kurani ? biblw ka shum modele se kristjanet jane te dashurum mas lekut edhe pranej kan bo shum modele ???? edhe fle gjum se shef ondrra pastaj edhe larg qofte trremesh se shkoj von une tani jam cu nga gjumi pres me
Ik npune me zetor ne oren 5 ??
Ska gjo lal jo une thjesht te thash qe ka edhe gjona qe sjan por qe eshte libri me kryeveper nbote as qe bohet fjale. Une di me shum syre se hoxhallaret ????Ky o mendimi jot,secili ka mendimin e vet duhet respektur,sa per keshillen qe mthe lexoje me shum,Kurani eshte ne perditshmerin time,qe i bie lexohet xhdo dit.