• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mishi i Derrit – Përse e ka ndaluar Kurani ngrënien e mishit të derrit ?!

gjyshi im deri98 vjeq seen se ka gjet mustakuqin
ju thoni kshu kish cof krejt dynjaja ncncnc

• Përqafime
Reactions: ...
Derri eshte e vetmja kafshe qe nuk ka xhelozi ndaj te vegjelve te saj. Cdo kafshe po ia sulmove te voglin, e mbron dhe te sulmon. Me fjale tjera sipas disa studijuesve, kush han mish derri, behet derr vet ne kuptimin qe xhelozia i shuhet ngadale. E mos tflasim per semundjen shiriti qe e ka vetem qeni dhe derri.

Sot mjafton 1 video youtube me e shiqu me fakte demet e mishit te derrit.

po flasim per te derrit jo asnje lloj mishi
Lopa ushqehet shendetshem dhija a si i thoni ju ushqehet shendetshem
Dhe qumshti i tyre esht shume i shendetshem sepse ushqehen me lule bari bime dega kurse derri si tha dhe @Ai_Tipi han dhe nevojen plehra....
Prz je tu mron nqafe do ta lyp une ty kshu si e ke nis ?

Nese zoti e ka ndalu ajo eshte per te miren tone,shum e thjesht,ka then zoti u kry,e kush e di me mire se ai qe na krijoi ,cka o mire e keq?askush.

Nese zoti e ka ndalu ajo eshte per te miren tone,shum e thjesht,ka then zoti u kry,e kush e di me mire se ai qe na krijoi ,cka o mire e keq?askush.
Feja eshte kultur ska lidhje me zotin nuk e hajn se atyne i ka sjell ters por ne ne kohet moderne po hajm mish robi edhe spo e morim vesh ? kurani ka shum gjona nder kto flet edhe per mishin e derrit edhe jan te sakta shum gjona ?

Une flas si e di edhe e perceptoj une noshta jam i gabum por me pelqen ky menimi im kruton mo ?

• Përqafime
Reactions: ...
Back
Lartë