Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti je pasha ?
Ka akoma meshkuj te till??Të hani një mëngjes romantik në shtrat është gjithmonë një ide e mirë për të përmirësuar marrëdhëniet në çift; partnerja juaj do të ndiheshe e vlerësuar dhe do të kishte një ide të qartë për fuqinë e ndjenjave tuaja ndaj sajë.
View attachment 128818
Pyetja: si do t'a quanit mashkullin në këtë rast.?
.. Gentilment ?
.. Ambrogio ?
.. Utopia ?
.. Princ ?
..Servil?
..Kamarier?
..Iluzionist ?
..
..
Si e përshkruani ju gestin e mashkullit në këtë rast?
Kur hasa fjalën Korona ...U thashë hëna qënka mbretëresha ??Jam me korona e ngaqe sdo t dal matan se ka frik se ia ngjis me sjell me henger ne dhome ???
Ka akoma meshkuj te till??
Nuk kam hasur dicka te till por ne kete rast ai mashkull duhet quajtur princ padyshim perderisa e trajton femren si princesh.Pertej shakase ka meshkuj te tille dhe eshte t'u thuash flm por jane te pakte
Nuk kam hasur dicka te till por ne kete rast ai mashkull duhet quajtur princ padyshim perderisa e trajton femren si princesh.
Hë ti hë....fol.Pertej shakase ka meshkuj te tille dhe eshte t'u thuash flm por jane te pakte
Mos u sillni lart e poshtë në mhb ?Ju kërkova si e quani mashkullin në këtë rast.??
Ke harruar dhe me dashnoret ??Veç në filma janë këto
Ah dhe në forum?
Mjaft fole. Ok.Une e quaj princ .....xhentil .....e quaj zemra im
Mjaft fole. Ok.
Kshtu bejn Don Zhuanat me dashnoret, a grat s’ju kan gje me ngren ne Shtepi: Gje qe eshte ke ne shqiptaretMos Beni zhurme erdhi shefi @centos te mbaje fjalim ( ja e te degjojme ???
Ju slani pjata dhe rroba per burrat..mos u qani ??
Konkubimet si bleta,, njohin vetëm nektarin ?Kshtu bejn Don Zhuanat me dashnoret, a grat s’ju kan gje me ngren ne Shtepi: Gje qe eshte ke ne shqiptaret
Princ dhe guzhinierTë hani një mëngjes romantik në shtrat është gjithmonë një ide e mirë për të përmirësuar marrëdhëniet në çift; partnerja juaj do të ndiheshe e vlerësuar dhe do të kishte një ide të qartë për fuqinë e ndjenjave tuaja ndaj sajë.
View attachment 128818
Pyetja: si do t'a quanit mashkullin në këtë rast.?
.. Gentilment ?
.. Ambrogio ?
.. Utopia ?
.. Princ ?
..Servil?
..Kamarier?
..Iluzionist ?
..
..
Si e përshkruani ju gestin e mashkullit në këtë rast?