• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mëngjesi në krevat

Të hani një mëngjes romantik në shtrat është gjithmonë një ide e mirë për të përmirësuar marrëdhëniet në çift; partnerja juaj do të ndiheshe e vlerësuar dhe do të kishte një ide të qartë për fuqinë e ndjenjave tuaja ndaj sajë.
View attachment 128818
Pyetja: si do t'a quanit mashkullin në këtë rast.?
.. Gentilment ?
.. Ambrogio ?
.. Utopia ?
.. Princ ?
..Servil?
..Kamarier?
..Iluzionist ?
..
..
Si e përshkruani ju gestin e mashkullit në këtë rast?
Servil
Se e sigurt do kerkoj gilivilosje pas ngrenies.?

Ja ka dhënë ajo çfarë është për t'i dhënë më përpara ?
Ndaj po e paguan me servilizëm ??
Pse jo shperblim,? ??
Teme interesante kjo, si gjithmon nga ana jote te tilla jan, nje pyetje kisha un,?
Keta meshkuj e bejn cdo dite kete xhest apo vetem pas shitje-blerjes ??

Pse jo shperblim,? ??
Teme interesante kjo, si gjithmon nga ana jote te tilla jan, nje pyetje kisha un,?
Keta meshkuj e bejn cdo dite kete xhest apo vetem pas shitje-blerjes ??
Është faza e lulëzimit do thoja.
Më vonë, ai do bëhet një maskara burrë patjetër, kur treni arrinë në fund të linjës ??
Mos thoni që praktikisht nuk ndodh Kshu.

Është faza e lulëzimit do thoja.
Më vonë, ai do bëhet një maskara burrë patjetër, kur treni arrinë në fund të linjës ??
Mos thoni që praktikisht nuk ndodh Kshu.
Dole fiks aty ku doja un ??
Te endrrat me reklama horrori ne mes ????

@ZEUS shof femra pesimiste qe ka meshkuj te tille , e kjo vjen si pasoje e realitetin qe njofin... turp cunave

Agapi @Mignonne i sheh burrat ???
Çfarë kuptuat ju të dyja @Mignonne & @Lina ?

Duhet të kuptoni këtë me çfarë po thoja; Derisa mashkulli ju sjell edhe mëngjesin në krevat, ai për ju është gjithçka.
Nga momenti që nuk e keni më këtë shërbim, "thoni" ai paska qenë një mashtrim, një maskara burrë. Kjo ndodh kur raportit po o vjen fundi..

Çfarë kuptuat ju të dyja @Mignonne & @Lina ?

Duhet të kuptoni këtë me çfarë po thoja; Derisa mashkulli ju sjell edhe mëngjesin në krevat, ai për ju është gjithçka.
Nga momenti që nuk e keni më këtë shërbim, "thoni" ai paska qenë një mashtrim, një maskara burrë. Kjo ndodh kur raportit po o vjen fundi..
U kuptua ndryshe ??
Na fal te ram ne qafe kot.?

Back
Lartë