Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jam kundër ketyre njohjeve sepse me duket sikur imponim jemi ne kohen ku mundemi me zgjedh vet ne@CaTaLeYa ,ti qe ben me gisht?, cfare mendimi ke per kte rast?!??
Ska lidhje, ste detyron njeri! Mjafton qe te thuash qe sjam dakord. Ne finale ti vendos...Jam kundër ketyre njohjeve sepse me duket sikur imponim jemi ne kohen ku mundemi me zgjedh vet ne
Ja lexoje @Liber8 dha sqarimin me te mirë ?Ska lidhje, ste detyron njeri! Mjafton qe te thuash qe sjam dakord. Ne finale ti vendos...
Une se kam problem ta takoj nje vajze qe ma rekomandojne familjaret e mij! Tek e fundit nuk eshte se dola ne takim dhe u kry ajo pune. Nese vajza ka "referenca" te mira qe i gjithe rrethi im familjar i "shikon", ateher do te dilja ne takim pa drojtje! Nese nuk do me pelqente, do thoja thjesht "nuk jam dakord". Kaq!Ja lexoje @Liber8 dha sqarimin me te mirë ?
Shumë mirë ?Une se kam problem ta takoj nje vajze qe ma rekomandojne familjaret e mij! Tek e fundit nuk eshte se dola ne takim dhe u kry ajo pune. Nese vajza ka "referenca" te mira qe i gjithe rrethi im familjar i "shikon", ateher do te dilja ne takim pa drojtje! Nese nuk do me pelqente, do thoja thjesht "nuk jam dakord". Kaq!
Ne dashuri kthehet dhe ajo, se po ste pelqeu nuk lidhesh me te...?Shumë mirë ?
Une du me gjet vet dhe me dashuri ??
Mire pranojm pra ??Ne dashuri kthehet dhe ajo, se po ste pelqeu nuk lidhesh me te...?
Pastaj pse e "dekurajon" vajzen qe hapi temen!? Ajo do te dije se a eshte mire apo keq me dale ne nje takim njohje. Per mendimin tim duhet te dale per nje kafe, nese s'i pelqen ti thote: degjo o djale i mire, une dhe ti "SNUK"!?Mire pranojm pra ??![]()
Mbase do jemi afer ne dyja ke Zürich ??
Maybe ?Mbase do jemi afer ne dyja ke Zürich ??
Me ta propozu forumi a prano ?Shumë mirë ?
Une du me gjet vet dhe me dashuri ??
Po patjeter ?Cfar mendoni?a ja vlen se paku me dal ne takim me e njoh nje djal qe e gjith familja e konsiderojn si njeriu i duhur?
PossiMe ta propozu forumi a prano ?