• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mendimi juaj!

Jana

I am not a follower, I am a leader.
Mbretereshe
LV
0

Cfar mendoni?a ja vlen se paku me dal ne takim me e njoh nje djal qe e gjith familja e konsiderojn si njeriu i duhur?

Familja s'mund ta dije asnjehere kush eshte njeriu i duhur per ty. Familja mund te mos kete informata te mjaftueshme per te ashtuquajturin "njeriun e duhur". Familja ndoshta edhe manipulohet, genjehet me informata jo te verteta per "njeriun e duhur". Familja s'mund te kete informata per shijet e tij dhe tuat e te ngjajshme.

Mund t'dalesh n'takime si shenje respekti ndaj familjes, e ndoshta edhe mund te kesh fat, sepse nuk i dihet se ardhmes por, ne pergjithesi njohjet e tilla perfundojne me divorce, heret apo vone, ose me "PISHMAN".
Sa e le fajtore familjen se te ka marre ne qafe, me mire leje vetveten nese vendos vet.

Ja lexoje @Liber8 dha sqarimin me te mirë ?
Une se kam problem ta takoj nje vajze qe ma rekomandojne familjaret e mij! Tek e fundit nuk eshte se dola ne takim dhe u kry ajo pune. Nese vajza ka "referenca" te mira qe i gjithe rrethi im familjar i "shikon", ateher do te dilja ne takim pa drojtje! Nese nuk do me pelqente, do thoja thjesht "nuk jam dakord". Kaq!

Une se kam problem ta takoj nje vajze qe ma rekomandojne familjaret e mij! Tek e fundit nuk eshte se dola ne takim dhe u kry ajo pune. Nese vajza ka "referenca" te mira qe i gjithe rrethi im familjar i "shikon", ateher do te dilja ne takim pa drojtje! Nese nuk do me pelqente, do thoja thjesht "nuk jam dakord". Kaq!
Shumë mirë ?
Une du me gjet vet dhe me dashuri ??

@Jana me kishin ardhur nje duzin me njoftime ketu dhe gjysmat e tyre ishin ku kishe komentuar ti. As nuk njihemi.
Ose eshte rrisk prej fatit per ne te dy ose adminet po na bejn ndonje rreng.

Back
Lartë