• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mendimi juaj ne lidhje me vajzat Shqipetare. Jane materialiste apo jo?

Vetem ti e un bejme 5mije km me I dhen nje kafe nje tj ... po miqte si ty Jan t rralle o zmr
Kur se futa te filxhoni cajit me gjith rroba e tju dukte vetja n pishin ate robin ate note vath n vesh ma ke lon
Zemren kush ta njef sbo gabime o kekso

Femrat shqiptare jane si tgjitha femrat kudo neper bote.....ka ca qe jane as mish as peshk, ka te tjera qe duan dhe akullore dhe cokollate.

Hmm, e verteta dhemb xD

View attachment 145907
Kto jan tjeyer edukim, formim e rritur totalisht tjeyer realitet. Skan qen e kurr smund te jen kapion per sondazh per ne shqiptaret. Nena ime ska bo ca ka bo nena ktij
Baba im ska bo ca ka bo baba ktij
Va, motra, halla, tezja, komshiu e komsjia sjan sjell si jan sjell te ktij
Shkolla ime s esht e njejta me te ketij
Liria ime s eshg ajo qe ka patur ky
Shiu nuk me ka lag si ky
Deti, dielli, ushqimi, zerat skan qen te njejtat.
Ndaj dhe nuk jan raste qe duhen te na jepen si shembuj. Un, jam une!
?

Heuu pse keni kete ide ju merjahu?!
Pse jasht si jan???? Me ju djemt e kisha kete?
Jasht? Ne itali sado mund tjen po kan shum pavaresi nga pjesa ekonomike, ne cdo vend te botes ka fèmra materialiste por jo ne ekstrem si ne whqiperi ku asnjona sdo me punu. Po i bin shkurt.

Pastaj un sjam kundra ktyre femrave, po jam kundra atyre meshkujve qe e din qe ajo femer rrin me ate vetem per lek dhe prap e majn te dashur

Jasht? Ne itali sado mund tjen po kan shum pavaresi nga pjesa ekonomike, ne cdo vend te botes ka fèmra materialiste por jo ne ekstrem si ne whqiperi ku asnjona sdo me punu. Po i bin shkurt.

Pastaj un sjam kundra ktyre femrave, po jam kundra atyre meshkujve qe e din qe ajo femer rrin me ate vetem per lek dhe prap e majn te dashur
Po shqiperia nuk offron aq shume per femrat dhe duan sduan duken materialista. Duke mos patur indipendece economice e till do duket gjithmone por nuk mendoj se jan realisht te pakten jo te gjitha. Pastaj ka dhe nga ato qe perfitojn gjen ate qe eshte i gatshem ti fal cdo gje.

Back
Lartë