Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vetem ti e un bejme 5mije km me I dhen nje kafe nje tj ... po miqte si ty Jan t rralle o zmrI bo robi 200km per tpi i kafe qyl?
Kur se futa te filxhoni cajit me gjith rroba e tju dukte vetja n pishin ate robin ate note vath n vesh ma ke lonVetem ti e un bejme 5mije km me I dhen nje kafe nje tj ... po miqte si ty Jan t rralle o zmr
A do me te dhen shembuj cunash e jo me larg se ketu ???
A do me te dhen shembuj cunash e jo me larg se ketu ???
Ncuq .... une gojen mbyllur e mbaj ?? nisu edhe shko te zemra tj qe te pret ... Mos uuuu ktheeeeJe e lire
Me rendesi tdiskutojme dicka xd
Kto jan tjeyer edukim, formim e rritur totalisht tjeyer realitet. Skan qen e kurr smund te jen kapion per sondazh per ne shqiptaret. Nena ime ska bo ca ka bo nena ktij
Jasht? Ne itali sado mund tjen po kan shum pavaresi nga pjesa ekonomike, ne cdo vend te botes ka fèmra materialiste por jo ne ekstrem si ne whqiperi ku asnjona sdo me punu. Po i bin shkurt.Heuu pse keni kete ide ju merjahu?!
Pse jasht si jan???? Me ju djemt e kisha kete?
Po shqiperia nuk offron aq shume per femrat dhe duan sduan duken materialista. Duke mos patur indipendece economice e till do duket gjithmone por nuk mendoj se jan realisht te pakten jo te gjitha. Pastaj ka dhe nga ato qe perfitojn gjen ate qe eshte i gatshem ti fal cdo gje.Jasht? Ne itali sado mund tjen po kan shum pavaresi nga pjesa ekonomike, ne cdo vend te botes ka fèmra materialiste por jo ne ekstrem si ne whqiperi ku asnjona sdo me punu. Po i bin shkurt.
Pastaj un sjam kundra ktyre femrave, po jam kundra atyre meshkujve qe e din qe ajo femer rrin me ate vetem per lek dhe prap e majn te dashur