Sepse dialekti yt eshte tipik i Shqiperise se mesme.Haahah shtetet e bashkume
Te lushnjes pse ca lidhje ka nga jam?
Edhe im ate keshtu flet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sepse dialekti yt eshte tipik i Shqiperise se mesme.Haahah shtetet e bashkume
Te lushnjes pse ca lidhje ka nga jam?
Nga durrsi mren çytet jam un ?Sepse dialekti yt eshte tipik i Shqiperise se mesme.
Edhe im ate keshtu flet.
Çyter eNga durrsi mren çytet jam un ?
Po ti fol more.Nga durrsi mren çytet jam un ?
Hajd qit nai gurabie tani mos rri kot ?Po ti fol more.
Qenkemi tanet?
Rri se do filloj edhe une me dialekt pastaj?Hajd qit nai gurabie tani mos rri kot ?
Ste thash nai fjale djalekt nejse ju rinia sotme jeni bo shum te djallezum ?Rri se do filloj edhe une me dialekt pastaj?
Ina bo po car t bojm nga halli e kina????Ste thash nai fjale djalekt nejse ju rinia sotme jeni bo shum te djallezum ?
Kujdes ec konit se kane dale ujqer nxhade ? Kinen mos e permen se po na sjell virusin ktu amon jo per gjo po kush ka nge me bajt siklet pse infektut virusin se ne sna korendi jo virusiIna bo po car t bojm nga halli e kina????
Une jo ??Hahahahah goca normalisht qe asnjera sdo ta pranonte .80% e vajzave shqiptare jane materialiste ?
Nuk e di por po ti pysesh nje pee nje sbesoj se do e pranonte asnjera.Un personalisht nuk e shikoj si dicka te keqe ,mendoj qe femrat e zgjuara jane pak materialiste , vetem ndjenja nuk mjafton ?Une jo ??