Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kto te sufllaqeve ma shpivin edhe mue qe jam mashkull lolKa me shumic por jo te gjitha do thosha une:
Ka. Nga ato materialiste qe prishin dhe familjen per dy pare ka dhe nga ato qe per nji drek,per nji kafe etj. Realisht ma shpif tipi i nje vajze te tille.
Kjo tregon kulturen dhe edukaten e vete realisht ma shpiff.
Jemi ne 2019,ku cdokush sheh shume gjera,mjete ,objekte,sende,aktivitete,fenomene e gjithcka sepse rruget per ti pare keto jane te shumellojshme.Pse kerkon nje bluze adidas?Normale sepse e ka vesh dikush ,i rri mire,eshte firme.Nje tel?Absolutisht e drejte,tel i fundit ka kameren me te mire,memorien,programet me te reja etj.Nje makine:Eshte mjet pune,eshte i domosdoshem mos te hallakatesh neper autobusa e trena.Te gjithe ne do i gjykonim.Po si mumd tja plotesoj vetes nje femer kerkesat e kohes ,kur asaj si eshte dhene e drejta e shkollimit,e drejta e punes e drejta e zgjedhjes e drejta e lirise....Eshte kultura dhe mentaliteti ajo cka i ben te duken me materialiste.Ne fund te fundit dreqi gjera jetike jane,Ku ti gjejne?Kane nje ambjent per te punuar,kane nje page te kenaqshme,kane stimul per te vepruar?!Mos u beni kaq te ashper,sepse ju meshkujt e keni trajtuar si kukull femren shqiptare dhe ja tek jane pasojat.
Gjej shesh e bej pershesh thua ti?Normale qe ka yhýyyyyy full esht vendi ... pastaj pse te mos behen materialiste kur tjetri i ofron ate cfar ajo kerk
I quaj materialiste sipas raportit qe ato i kerkojne gjerat.Nese ja kerkon babes dhe burrit mire ben,ti krijojne kushtet qe te jete e barabarte me ta e ti siguroj vete ato qe do.Por nese ja kerkon te dashuri,dashnorit a ku di une ska asnje te drejte dhe eshte materialiste e ndyre.Tani te jesh materialist supozon qe kerkon gjera mbi ato qe jane jetike ne fakt.Femra te tilla ka plot ashtu si dhe meshkuj,po po ka plot.Sa per vendet e zhvilluara qe jane me materialiste se shoh njelloj me ty.Si perfundim, jane apo jo?
Nuk qendron ajo qe thua ti ne lidhje me shkollen,lirite e femres, te pakten ne pergjithsi. Edhe ne shtetet me te zhvilluara femrat jane ne pergjithsi materialiste. Se kuptoj pse kaq problem te pranohet kjo gje, une e pranoj per veten time qe jam materialist, kjo nuk do te thote qe nuk mbart vlera njerzore.
Ps: Peace!![]()
Gjej shesh e bej pershesh thua ti?
I quaj materialiste sipas raportit qe ato i kerkojne gjerat.Nese ja kerkon babes dhe burrit mire ben,ti krijojne kushtet qe te jete e barabarte me ta e ti siguroj vete ato qe do.Por nese ja kerkon te dashuri,dashnorit a ku di une ska asnje te drejte dhe eshte materialiste e ndyre.Tani te jesh materialist supozon qe kerkon gjera mbi ato qe jane jetike ne fakt.Femra te tilla ka plot ashtu si dhe meshkuj,po po ka plot.Sa per vendet e zhvilluara qe jane me materialiste se shoh njelloj me ty.
Eshte materialist cdo person qe pretendon se cdo gje ne univers eshte materie(materiale),duke perjashtuar egzistencen shpirterore apo mendore.Gje qe eshte e pamundur.
E thash qe jashte jane materialiste dhe pse u eshte dhene e drejta e shkollimit,e drejta e punes e drejta e zgjedhjes e drejta e lirise etj. Sado qe ne ta mohojme rraca njerzore nga natyra eshte materialiste.
Ore nuk presim drejtim te gjitha femrat njelloj jo.Varet sipas vizionit dhe besimin qe ka per jeten.@Iva po pra gjej shesh bej pershesh ku ka me mir kshu .cncnnc se pyt njeri sot kush dashuron ...si tkesh £ ke shum gjera te nevojshme
Po pra dhe un ate gje mendoj qe thesi nuk i merr gjitha femrat me nje vend kshuqe jan te ndara hesapet ne dy pjes : materiali dhe Zemra .Ore nuk presim drejtim te gjitha femrat njelloj jo.Varet sipas vizionit dhe besimin qe ka per jeten.