Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo xhan 6 deri 8 ore.Ja shembull,shoqeria ver8 te jep pun ??? a do lodhem shum,apo 5 min pun eshte hahah
Po un qe jam i shemtut,ti mbo me te shemtuar ???Puna ime eshte i bej njerzit me te bukur ??
Garant jo ta fus botox kejt ftyren hahahaPo un qe jam i shemtut,ti mbo me te shemtuar ???
Jo jo flm se po prish botiksin fare ????Garant jo ta fus botox kejt ftyren hahaha
Ani do kermij ti lshij ka ftyr e shkelqen si rreze pastaj??Jo jo flm se po prish botiksin fare ????
Si shpirt kur kam kohMe pun shpi si je ti ??
Kam hall se sme do mo @STONE_HEAD me kerminj ????Ani do kermij ti lshij ka ftyr e shkelqen si rreze pastaj??
Jo se do doj dhe vet pastaj ajoKam hall se sme do mo @STONE_HEAD me kerminj ????
Sa mir, ishalla ke koh noi dit kalosh nga un me bo punet se jetoj dhe vetem hahahSi shpirt kur kam koh
palc he ene ti tu ngjit malin aaa hahahKam hall se sme do mo @STONE_HEAD me kerminj ????
Cfar firme menagjonUn punoj 2 dit Stiliste kurse tjera dit menagjoj firmen .
Dhe po sme desht ajo ja do mdush ti mu,se mke bo vet hahahaJo se do doj dhe vet pastaj ajo
LolSa mir, ishalla ke koh noi dit kalosh nga un me bo punet se jetoj dhe vetem hahah
Hqhaha me bo me i dash kejt ato qe dalin si ty..ihaaaa lufta nisDhe po sme desht ajo ja do mdush ti mu,se mke bo vet hahaha
A je ndonjecik i zoti si usta se lam leshte per nje servis te mure. I nderroj gominat, masanaj me prishet motorri.Punoj tek nji servis makinash gjysem usta deri tani
Ehe kuptoj ti ske cben tani,do me zgjedhesh mu ????Hqhaha me bo me i dash kejt ato qe dalin si ty..ihaaaa lufta nis
Bashkeshorte dhe Mama kur do behesh? ?Servis makinash
Shitese
Pune shpi
Kontrollore malli
Modele
Reklamuse