heu kush je ti qe me ke xhan pa ma thuj pak ???se nese me njeh dmth mi di e nervat e mia hahahhahah pa fol nje here te di kush je ?????Ca te tbej se tkam xhan ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
heu kush je ti qe me ke xhan pa ma thuj pak ???se nese me njeh dmth mi di e nervat e mia hahahhahah pa fol nje here te di kush je ?????Ca te tbej se tkam xhan ?
Diten e trete tek @XX001Y02B007 ?Un punoj 2 dit Stiliste kurse tjera dit menagjoj firmen .
Po se vec Profesioni im ne Mbledhje kanocesh dhe Coban mungonte???
I boj me verte ske pse qesh majmun ?Po se vec Profesioni im ne Mbledhje kanocesh dhe Coban mungonte???
Majmun tu befte ....I boj me verte ske pse qesh majmun ?
nuk boj por jam mbaje trurin se kto koh do te duhetSi bo si i rritur...Ma heq trurin ?
Sa e eger qenke ti ??SMe plas![]()
Do vish punojm bashk ??Asnje pune? kam 2 dite qe rri ne shpi?
Un punen e kam, por ti faleminderit ?Do vish punojm bashk ??
Se kto dit jam pushim,a punojm te puna jote hahaUn punen e kam, por ti faleminderit ?
E mire shko ne vendin tim meqe un jam semur ???Se kto dit jam pushim,a punojm te puna jote haha
Ja shembull,shoqeria ver8 te jep pun ??? a do lodhem shum,apo 5 min pun eshte hahahE mire shko ne vendin tim meqe un jam semur ???
HeuuuuuServis makinash
Shitese
Pune shpi
Kontrollore malli
Modele
Reklamuse
Me pun shpi si je ti ??Servis makinash
Shitese
Pune shpi
Kontrollore malli
Modele
Reklamuse