• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Me fal .......te te fal........

u habita per shkak te saktesise se intuites tuaj.
pertej shakase kam mbaruar msc per kerkime shkencore ne matematike por lexoj shume literature filozofike, psikologjie dhe pak teori konspirative
Bukur .:)

Atehre te hym pak ne teme perseri :
un marr me tmiren ti me jep ca mundesh .

Plotesisht dakort !

Po kerkon te behem muza jote ?
hidhe dedikimin do jet fjalia e fundit para se te mbyll syt.
O vajze fisnike dhe e embel
O drite qe vetetin ne qelqe
Dhe pse isha kuturru
Brendine time ti e ndreqe

se ti je ne zemren time
cdo ore te nates dhe te dites
ti je nje flake vetetime
dhe une thjesht nje rrufeprites

ndaj sot jam i mallengjyer
me mahnite o vetetim
por shpirtin tend e dua shume
te qendroj prane me shpirtin tim

He te mbaroj garederoba e re dhe u kujtove per mua qe me kishe varur ne nje cep???
E di si e kan kta tipat si @No_Sens ?
Jan tipa te embêl , te zgjuar ( ti e njeh xhanem se duket nga postimet) jan te sjellshem me te gjithe ata/o qe jan pak a shume me IQ mbi mesataren . Dhe kshu ti mos u merzit se dedikimi qe me beri mua (sado i bukur ) erdhi si rrjedhe e bisedes jo se deshi ai. Kurse garderoba e vjeter i ka dedekimet pa rrjedha hic . :p
apo jo @No_Sens :)

p.s Faleminderit. Mbrem se lexova se e vure pasi Ika un po ishte mendimi i pare sapo hapa kte faqe sot.

E di si e kan kta tipat si @No_Sens ?
Jan tipa te embêl , te zgjuar ( ti e njeh xhanem se duket nga postimet) jan te sjellshem me te gjithe ata/o qe jan pak a shume me IQ mbi mesataren . Dhe kshu ti mos u merzit se dedikimi qe me beri mua (sado i bukur ) erdhi si rrjedhe e bisedes jo se deshi ai. Kurse garderoba e vjeter i ka dedekimet pa rrjedha hic . :p
apo jo @No_Sens :)

p.s Faleminderit. Mbrem se lexova se e vure pasi Ika un po ishte mendimi i pare sapo hapa kte faqe sot.
Zemer ti ?? nese e ke verejtur sadopak un bej shaka,mes tyre ishte dhe ai postimi me larte drejtuar @No_Sens -it ai dhe @Dëbora jan kombinimi perfekt qe un i lexoj me kenaqesi dhe mundohem tu mare me te miren,,,,@No_Sens nuk e njof ne fakt kush eshte ??sa per postimet tuaja skishin asnje efekt tjeter tek mua pervec se ai di mjaft mire ti japi nje femre ate qe meriton shpirt.
????

Zemer ti ?? nese e ke verejtur sadopak un bej shaka,mes tyre ishte dhe ai postimi me larte drejtuar @No_Sens -it ai dhe @Dëbora jan kombinimi perfekt qe un i lexoj me kenaqesi dhe mundohem tu mare me te miren,,,,@No_Sens nuk e njof ne fakt kush eshte ??sa per postimet tuaja skishin asnje efekt tjeter tek mua pervec se ai di mjaft mire ti japi nje femre ate qe meriton shpirt.
????
Kam besuar dhe besoj se je më e mençur se kaq. Kujdes veten ❤️
Çdo kuj i lejohet të hyjë mes meje dhe kuj do qoftë. Nuk posedoj kënd dhe as më posedon kush.
Eja tani më fal një përqafim të të fal 100 tjerë.

Kam besuar dhe besoj se je më e mençur se kaq. Kujdes veten ❤️
Çdo kuj i lejohet të hyjë mes meje dhe kuj do qoftë. Nuk posedoj kënd dhe as më posedon kush.
Eja tani më fal një përqafim të të fal 100 tjerë.
@Mignonne Me këtë më lartë, e kam qëllimin që nuk i detyrohesh askuj për sqarime të mirëfillta, se ata/ato që nuk ta njohin zemrën e shpirtin, janë humbës ❤️

Back
Lartë