Me fal rrezet e diellit te te beje biqeten me te bukur te endrrave tua
Më fal ca shkronja
Të ta fal poezinë më të bukur, si ninullë për netët pa gjumë
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Me fal rrezet e diellit te te beje biqeten me te bukur te endrrave tua
Më fal ca shkronja
Të ta fal poezinë më të bukur, si ninullë për netët pa gjumë
Më fal një mendim perlëMe fal rrezet e diellit te te beje biqeten me te bukur te endrrave tua
Me fal nje ndjenjeMë fal një mendim perlë
Të ta fal një gjerdan perlash në qafë, që do e bënin lakmiqar edhe vetë oqeanin e mbushur me guacka.
Te te fali parajsen ?Si e bieme fal dashurine. Qe tet fali dhe un ?
Jo se vetem zoti fal ateTe te fali parajsen ?
Parajs 5 minuta e ka fjalen djali, jo gjith jeten. ?Jo se vetem zoti fal ateparajs ska ktu
Nje park me lule eshte dhe *******, thjesht nje shetitje pertej tij dhe zere se shkuam. Si eshte ajo shprehja:Jo se vetem zoti fal ateparajs ska ktu
Hehehe e mire mire zere se shkuam ?Nje park me lule eshte dhe *******, thjesht nje shetitje pertej tij dhe zere se shkuam. Si eshte ajo shprehja:
-e pe
-e pashe
Zere se ta dhashe ?
Oj alea ??????Hehehe e mire mire zere se shkuam ?
Oh sa mire e paske menduar mbetet finalizimi ??Hehehe e mire mire zere se shkuam ?
O dashuri ku je ti ????Oj alea ??????
No_sens ndrysho nofk se nuk t afrohet njeri ?Oh sa mire e paske menduar mbetet finalizimi ??
Ktu un, me kish mar malli per ty ?O dashuri ku je ti ????
Ky eshte qellimi ne fakt.No_sens ndrysho nofk se nuk t afrohet njeri ?
Njesoj dhe une per ti ???Ktu un, me kish mar malli per ty ?
U gzova shum qe te pash prap???
Thellesia eshte nje percim relativ, si mund te thuash pak e thelle apo shume e ceket !? ?Ky eshte qellimi ne fakt.
Te shmang perceptimet e ceketa ?
Deri ne finale puna don pune??Oh sa mire e paske menduar mbetet finalizimi ??
Miku i mire ne dite te veshtire ?Thellesia eshte nje percim relativ, si mund te thuash pak e thelle apo shume e ceket !? ?
Do ngelesh vetem fatkeqsisht, si rezultat i cektesis se theksuar. ?
Mjafton nje gooool bindes mos shkojme ne minuta shtese ?Deri ne finale puna don pune??