• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Më 17 shkurt 2021, Kosova shënon 14 vjetorin e pavarësisë.

Ne shkrimet e mija kam vene gjithmone theksin te nderi, besa, familja dhe atdheu, si nje stafete me ua lane brezave qe vijne, per me rujt rranjet tona...

Besoj se asht deyre e te gjitheve, me dasht ato gjana qe te bajne unik ne bote, te bajne me qene ndryshe, dhe per me rrit vlerat tona si komb ne radhe te pare duhet me u dasht me njani tjetrin.

Sdu me fol per politike sepse filloj e nxjerr vrere, por du me fol me zemrat e tuaja ate cfare ndjeni ndaj te parave tuaj familjes atdheut trashegojeni dhe mos kini frike sic qaset se asht mbeturine zakoni tradita trashigimia.

Nje reapekt te madh per Kosoven dhe kosovaret qe ne kete "apel" qe une bej i pergjigjen ma se mire, dhe ne duhet me i ndjek .....

Shpirti i shqiptarit edhe pse i vrame ka qendru stoik nder mijra vite....kte duhet te bejme...

Ju pershendes me nje kange "Therret Prizreni mori Shkoder" e kenduar nga nje Labe ne menyre te zjarrze si asnje ❤️

Back
Lartë