• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Lëre të njihemi me femrat.

@E logla Shiko ta kthej nji her ndryshe me ty. Thiesht mos u fut me pa lidhje si qepar te pakten te njihja pak . Ti mund te jesh shumë vajz e mirë. Po unë flasë për ato qe me paraqiten. Sillu sic te ka hije . Ne rregull ?

@E logla Shiko ta kthej nji her ndryshe me ty. Thiesht mos u fut me pa lidhje si qepar te pakten te njihja pak . Ti mund te jesh shumë vajz e mirë. Po unë flasë për ato qe me paraqiten. Sillu sic te ka hije . Ne rregull ?
Flm te kam xhan

@Loku_t jo sjam i vogel as nuk kam ren ne dashuri. Dhe ca do me shpjegoj ajo me kte mendje qe paska
Mos i zgjat mhb kot e mkot o vlla je i vogel mos thuaj sjam i vogel besoj as 18 si ke kshuqe mere me shtruar ironin lere ironi sje duke perfitu najgjo se je tyj iu kthy llaf prap kshuqe leri edhe shif hap cla tdush por ama hapi si duhet edhe me shpjegim tamam her tjeter a mir

@Loku_t O vlla jam 21 sjam i vogel ti them gjërat te shkoqitura. Pse mos te hapim nji muhabet sic duhet po te bëjmë ironi me njeri tjetrin. Unë jam i sigurtë qe ti si njef pjesën me te madhe te forumistave as nuk i ke takuar ndonjiher. Kam te drejtë apo jo ? Prandaj temat te drejt per drejta bëjnë te njihemi. Her tjeter do ket nji description posht temës time qe te jetë e thiesht per te kuptuar nga te gjithë.

Back
Lartë