Eh sa do doja tprekja une ntel te mandolines ???Me preke telat e mandolines tn,ha rrush lali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eh sa do doja tprekja une ntel te mandolines ???Me preke telat e mandolines tn,ha rrush lali
U tërhoqa më lëndoi ?Duhet tjet i vogel edhe ka ren ne dashuri djali e do me msu naj gja ???po shpjegoja oj qur ???
Me mua e ke?Ti me brinj gjej ndo1 vend tjeter te lozesh
Do vish te luajm bashk?hahahahPo me ty kush. Te dukem gje se po genjej un ?
Flm te kam xhan@E logla Shiko ta kthej nji her ndryshe me ty. Thiesht mos u fut me pa lidhje si qepar te pakten te njihja pak . Ti mund te jesh shumë vajz e mirë. Po unë flasë për ato qe me paraqiten. Sillu sic te ka hije . Ne rregull ?
Lere me cunin rehat qur ???Do vish te luajm bashk?hahahah
Pse lendohesh ti?U tërhoqa më lëndoi ?
Mos i zgjat mhb kot e mkot o vlla je i vogel mos thuaj sjam i vogel besoj as 18 si ke kshuqe mere me shtruar ironin lere ironi sje duke perfitu najgjo se je tyj iu kthy llaf prap kshuqe leri edhe shif hap cla tdush por ama hapi si duhet edhe me shpjegim tamam her tjeter a mir@Loku_t jo sjam i vogel as nuk kam ren ne dashuri. Dhe ca do me shpjegoj ajo me kte mendje qe paska
po kete i thash e une te luanim hahahahLere me cunin rehat qur ???
Cuni kerkon te njihet me ty ti si jep shancin ?
Mu mke gjet fiks ??