• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kush ke qenë dhe kush je sot?

Ne fakt un skam ndryshuar shum.....Qe kur kam ardh mendoj se skam qen e ndrojtur madje isha shum sociale
Por Jam bere dhe me shum me kalimin e kohes ....Sepse nis të njohesh njerez të ri dhe pershtatesh me ambjentin
PAStaj Jam bo me cmenme ?se km qen
Zemer e bukur tiiii?

E njejta mizerje?
Ne fakt tani kam kuptuar qe sduhet te kesh besim te askush dhe jo si ne fillim qe beja te pamunduren qe te me besonin kush isha.Po podeshet mer Kiddo is kiddo rendsi ka qe jam e qet me veten.Plus atere prekesha nga llafet qe ndonjeri hidhte me kunje po tani as e qeth fare?

E njejta mizerje?
Ne fakt tani kam kuptuar qe sduhet te kesh besim te askush dhe jo si ne fillim qe beja te pamunduren qe te me besonin kush isha.Po podeshet mer Kiddo is kiddo rendsi ka qe jam e qet me veten.Plus atere prekesha nga llafet qe ndonjeri hidhte me kunje po tani as e qeth fare?
Cerro ti do dajak

E njejta mizerje?
That's it ?✌️

I njejti person nga momenti qe mbaj mend veten i dashuri por dhe i urryeri i urti po dhe i serti i embli po dhe keqi keshtu eshte jeta rruga nuk eshte vetem e drejt ka dhe kthesa.

Isha Liber8, jam Nanushi sot

Back
Lartë