• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kush ke qenë dhe kush je sot?

Sole

?
ANETAR ✓
LV
0

Mqse kemi nje kohe te gjate ne forum me lindi ideja te pyes per kete fakt qe kushdo prej nesh na ka ndodhur. Ideja eshte a riktheheni ndonjehere te komentet tuaja te vjetra? Dhe cili eshte ndryshimi qe shihni te vetja juaj nga ato shkrime me kalimin e kohes? Keni te njejtat mendime apo kane ndryshuar ato?

Un ne fillim kam qen cik ngaqe nuk e kuptoja i merja cdo gje sikur e kishin me mu
Kur i pash i dit
Kisha lon nom????
Tani i kuptoj cik me shum se u be nje koh e gjat ktu?

Last edited by a moderator:
Mqse kemi nje kohe te gjate ne forum me lindi ideja te pyes per kete fakt qe kushdo prej nesh na ka ndodhur. Ideja eshte a riktheheni ndonjehere te komentet tuaja te vjetra? Dhe cili eshte ndryshimi qe shihni te vetja juaj nga ato shkrime me kalimin e kohes? Keni te njejtat mendime apo kane ndryshuar ato?
Mire e ke menduar! Por, do ta zgjeroja paksa parashtrimim tuaj, ne ate qe jemi bere me kalimin e viteve ne jeten reale. Ne jemi qënie ne evoluim dhe jemi te ndikuar nga ambienti, nga ata me te cilet shoqerohemi, nga cfare shohim, nga cfare degjojme, nga cfare lexojme dhe nga menyra se si mendojme. Ideja eshte qe ,kush ka deshire ,te tregoje ndryshimet qe ka pesuar ne personalitetin dhe karakterin e tij me kalimin e viteve! Tema eshre e lire.

Kur rilexoj postimet e mija them se po qendroj ke t njejtat mendime... Por thjesht jam egersuar m shum ??... Kjo gje m ka ndodhur dhe n jeten reale.
Ne fillim kisha kujdes ca shkruaja si ti formuloja fjalet por tani as dua tja dij fare.
Duke qen se me pelqen me shum te shkruaj se sa te lexoj (liber) e perdor dhe forumin si nje cep i vogel ku mund t heq nje merzitje momenti .
Paqe e dashuri
Banane dhe pjeshkesi
?????????

Ne fakt un skam ndryshuar shum.....Qe kur kam ardh mendoj se skam qen e ndrojtur madje isha shum sociale
Por Jam bere dhe me shum me kalimin e kohes ....Sepse nis të njohesh njerez të ri dhe pershtatesh me ambjentin
PAStaj Jam bo me cmenme ?se km qen

Nese po thua si kemi qene ne fillim te forumit dhe si jemi tani @SEO ?

Ne fillim kam qene ne universitet kur hyra ne forum, me erdhi per te qeshur tek komentet e mia, plot energji, humor, shaka, shume aktiv neper debate. Ama pasi mbarova universitetin, u shkeputa pak nga ajo pjes pasi isha duke kerkuar pune te re, fillova ne pune dhe hyra me rrall ne forum. Tani qe kam marre nje detyre te re, per fat te keq hyj me rrall ose me sakt "invisible" ne forum. Vura re qe per disa miqt e mi nuk priten fare mire mungesem time, u kerkoj shume falje. :(
Ndoshta mund te rikthehem si dikur por Never Say Never :)

Nese po thua si kemi qene ne fillim te forumit dhe si jemi tani @SEO ?

Ne fillim kam qene ne universitet kur hyra ne forum, me erdhi per te qeshur tek komentet e mia, plot energji, humor, shaka, shume aktiv neper debate. Ama pasi mbarova universitetin, u shkeputa pak nga ajo pjes pasi isha duke kerkuar pune te re, fillova ne pune dhe hyra me rrall ne forum. Tani qe kam marre nje detyre te re, per fat te keq hyj me rrall ose me sakt "invisible" ne forum. Vura re qe per disa miqt e mi nuk priten fare mire mungesem time, u kerkoj shume falje. :(
Ndoshta mund te rikthehem si dikur por Never Say Never :)
Ke lon motren itu?☹ishalla kthehesh
Der ateher me te mirat n pune

Këtu e para 4 viteve?
Kam qenë më qaramane...shkruaja ( sad)...
Mirëpo jo çdo kush ka dëshirën të të lexojë " hallet" se në fund të fundit hallet lihen jashtë e hy për funn....
Kam folur dhe thënë më shumë se çduhet me njerëzit ( pasi miq) nuk ka...të shesin për një akses a ku di unë...

Nuk kam ndryshuar në sjellje, jam po e njëjta..
Sigurisht shperthime kam pasur e do kem e kjo vjen si pasojë e x apo y...

Sigurisht që kanë ndodhur shumë gjëra përgjatë këtyre viteve, dhe rritesh, logjikon ndryshe, kupton ndryshe, beson më pak, i selekton antarët ....
Në fund të fundit..rëndësi ka të kalojmë mirë..

Te them te drejten ktu u bona 2 vjet e pak muj, ndrryshimi eshte dukshem ne shkrim por jo ne qellim ? perpara kur doja te komentoja beha report ? sepse nuk e kam ditur sesi funksionon i humbur ne pune ? tani kam msu me shkrujt kuptoj shum boj sikur skuptoj sepse perderisa nuk i prekim interesat njoni tjetrrit jemi mire ?. Tem e bukur rrespekte ?

Te them te drejten ktu u bona 2 vjet e pak muj, ndrryshimi eshte dukshem ne shkrim por jo ne qellim ? perpara kur doja te komentoja beha report ? sepse nuk e kam ditur sesi funksionon i humbur ne pune ? tani kam msu me shkrujt kuptoj shum boj sikur skuptoj sepse perderisa nuk i prekim interesat njoni tjetrrit jemi mire ?. Tem e bukur rrespekte ?
Pse rre?
Në fillim ke qenë inekzistent
Tani je bo vip. Fito çdo sondazh?

Te them se ajo qe kam qen jam,do jem po prap une:
Pervec faktit kur shikoj temat apo komentet qe kam pas bo me pare duke i krahasuar me keto sot,verej nje ndryshim te madh.
Qe do te thote qe:
Jam pjekur me shume ne mendime,
Jam bere me e matur.
Kam kufizuar chit-chat.
Dhe diskutoj,sqaroj me me detaje temat qe hap.
??

Nadja e mire, meqense tani pak kohe kam po shprehem dhe une sdi si me erdhi po e them.
Kush isha??

Ne fakt ai qe jam dhe sot nje Oqean cuditerisht dhe sot akoma nuk kam ndryshuar.
Me pelqejn shume Turshite, Qepe dhe Hudhra, lere ma makaronat me Uje, dhe prap kam ndryshu se tani kam kap veten i ha Makaronat te thata jo me me Uje.
e kaq cte them me shume i thash gjitha.

Ky djall qe kam qene po ky djall kam ngelur ...idete e mija nuk ndryshojne kurre e per asgje e asnje

Last edited:
Back
Lartë