• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kush ju ka mërzitur shumë këto kohët e fundit ?

Rrjedha e jetes kohes se fundit

nje I afert qe I besova shume
E dashur vetja ime, me shume respekt te them se ke te mira e te meta, por e meta jote me e madhe eshte sinqeriteti i tepert ne kete bote me hipokrizi te tepert..!

-Dritero Agolli

E dashur vetja ime, me shume respekt te them se ke te mira e te meta, por e meta jote me e madhe eshte sinqeriteti i tepert ne kete bote me hipokrizi te tepert..!

-Dritero Agolli
flm qe je pjese e miqesi time.
zoti te dhena cdo miresi?????????eshte dickaa qe e kam vuajtje e vuaj po a mund njeri te mendoj se ne jet ka njerez te mire po duke fol me ty besoj se ka e psee shummmmmmmm te rralllll

flm qe je pjese e miqesi time.
zoti te dhena cdo miresi?????????eshte dickaa qe e kam vuajtje e vuaj po a mund njeri te mendoj se ne jet ka njerez te mire po duke fol me ty besoj se ka e psee shummmmmmmm te rralllll

Ji ajo qe je, sepse cdonjeri eshte unik, don't imitate. Mos u bej kopje e askujt, sado qe t'kete pasoja ai sinceritet i yti, konsideroje se pala e kundert ka humb dicka, jo ti. Ne kete menyre i bie se ti e vlereson veten tende, mos e nencmo kurre veten.

Ji ajo qe je, sepse cdonjeri eshte unik, don't imitate. Mos u bej kopje e askujt, sado qe t'kete pasoja ai sinceritet i yti, konsideroje se pala e kundert ka humb dicka, jo ti. Ne kete menyre i bie se ti e vlereson veten tende, mos e nencmo kurre veten.
faleminderit allahut qe ka keshtu njerez??????????????

Puna dhe në fundjavë

Back
Lartë