Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E dashur vetja ime, me shume respekt te them se ke te mira e te meta, por e meta jote me e madhe eshte sinqeriteti i tepert ne kete bote me hipokrizi te tepert..!nje I afert qe I besova shume
flm qe je pjese e miqesi time.E dashur vetja ime, me shume respekt te them se ke te mira e te meta, por e meta jote me e madhe eshte sinqeriteti i tepert ne kete bote me hipokrizi te tepert..!
-Dritero Agolli
flm qe je pjese e miqesi time.
zoti te dhena cdo miresi?????????eshte dickaa qe e kam vuajtje e vuaj po a mund njeri te mendoj se ne jet ka njerez te mire po duke fol me ty besoj se ka e psee shummmmmmmm te rralllll
faleminderit allahut qe ka keshtu njerez??????????????Ji ajo qe je, sepse cdonjeri eshte unik, don't imitate. Mos u bej kopje e askujt, sado qe t'kete pasoja ai sinceritet i yti, konsideroje se pala e kundert ka humb dicka, jo ti. Ne kete menyre i bie se ti e vlereson veten tende, mos e nencmo kurre veten.
Hajt se vjen shpejt Maji e do qeshesh me lulet e qershis po heMe ka merzitur shiu Se Kur tja nis ktu nuk din mu ndal..