• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kush ishte mësuesi juaj më i keq?

Mignonne

S.E.N.T.??
STAFF
Adm Nt2
LV
0

Po ju rikthej pas nder vite.?
Cili ishte mesuesi/a juaj qe akoma e kujtoni dhe ju ngrihen nervat??
Per mua ka qen mesuesi i matematikes ? ai me kishte hale ne sy ? pasi djali i tije qe ishte ne nje bank i ulur me mua kishte ngren cikez dru nga mua ?
Mesuesi im mundohesh te me perkedhelte sa here te gjente mundesin me shprehjen qe akoma e kam ne vesh? "MBYLLE PAK DEREN NGA JASHT TE LUTEM" ?

E Matematikes ka qene nje mesuese, une se doja si lende, se kam dashur kurre. Jo se s'dija por s'me ka terheq me mesu. Mbaj mend pyeti njehere per nje detyre, kush e din do t'ja mbylli noten 5. Askush se diti pervec meje. U ngrit ne kembe dhe tha: Bravo, e meriton nje 3 :mad::mad:
Pse i than nxenesit e klases?
Sepse do lazdrohet u pergjigj ajo, po ia mbylli 5

Nga ajo dite, e kam urryer akoma me shume matematiken :p

Mesuesi i matematikes i vinte inat te gjith noatt 10 ai me tha na nje note 1 edhe ske kurre per ta permiresuar??

Per mua ka qen mesuesi i matematikes ? ai me kishte hale ne sy ? pasi djali i tije qe ishte ne nje bank i ulur me mua kishte ngren cikez dru nga mua ?
Mesuesi im mundohesh te me perkedhelte sa here te gjente mundesin me shprehjen qe akoma e kam ne vesh? "MBYLLE PAK DEREN NGA JASHT TE LUTEM" ?
? e gjeografise kur me jepte at shkopin me tregu ne hart veri jug ??? kur nk I dije ta fute kokes ? edhe e italishtes da hyte ne klas Allora ala lavanga ki vuole uscire vuolentire ??.

Mesues te keqinj nuk mund te them ...nevrike po
Nje nder to ishte mesuesi i gjuhes se lashte se gjuhes .....shume nevrik pupupupu

"Mesues te keq" kam pas ne shkolle, amo i rrepte, por me mu pinim cigare te zyra vet se njekohesisht ka qen dhe nendrejtor.
Ndersa kam pas 1 zysh qe esht e vetmja qe mbaj kontakte dhe sot e ksaj dite, zysha ma e mire

Nuk ka mesues te keq amo te ashper e kom pas profesorin e kimis ne gjimnaz.. me kujtohet kur e kemi shky ditarin e klas na ka rreh durve me nje thuper te Holl krejt klasen ?‍♀️

Ne kohen time nuk ka pasur mesues te keqinj.
Megjithate, me nendrejtorin jam zene shume here. Jepte lenden e gjeografise,dhe sa here qe ngrihesha ne mesim me vinte 6 apo 7.
Per mua 9 ka qene note e ulet, jo me 6 apo 7.
U zura keq me te deri sa mora ate qe meritoja vertet. Jo me kot emri im qendron edhe sot tek kendi "nxenesit me te mire ndervite".
?

Krejt jan t'korreptuar me heq 3 ose 4 profesora ..

Profesorsha e historis në universitet!
Shummmmmmë poooor shummë e keqe!
Sa i përket fillores mêsuesi imm , na rrifte me vizore gome ngjyrë lejla ????
Na bante me ngjit orbitat nê ballë ???..
N'klasë 3 ose 4 ..
Tesh jam kolge me mësuesin ???

Back
Lartë