• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kush ishte mësuesi juaj më i keq?

Urrej zyshen e historis vec nga fakti se ka zerin acarus,dhe ate te letersis perher ka dash te me nxjerri keq.Kurse me profen e kimis kam nje lidhje me teper si gjyshi dhe mbesa

Kq pas lezet ajo koh
Je bo pishmon qe je rrit ?
Po shum do doja te isha akoma ne shkoll kisha dhe zyshen e matematikes yll qe ta kerciste me pllembe syve dallandyshe shikoje pastaj ????

Urrej zyshen e historis vec nga fakti se ka zerin acarus,dhe ate te letersis perher ka dash te me nxjerri keq.Kurse me profen e kimis kam nje lidhje me teper si gjyshi dhe mbesa
Kam pas ene un 1 zysh letersie qe mthonte gjithmon
Po nejte n klas do te vej 4, po dole jasht ke 5
Mdonte fort

Po shum do doja te isha akoma ne shkoll kisha dhe zyshen e matematikes yll qe ta kerciste me pllembe syve dallandyshe shikoje pastaj ????
E prap i kujtojm me qejf vallahi
Un zysh Zanen tmatemstikes e kam dash fort, po lesht mi jepte n dor.
Maroj kur e takoj rruges.
Po njeri fantastik

Sa me fat ke qen,kurse mua perher e sikur ta them te gjitth mesimin sakt me thot nga inati nuk i dhe fjalis theks?
Cerro mos u dorzo. Zyshat jan kalimtare.
Mendo pozitivisht.
Nje dit do kesh ti ne dor kalamajt e zyshave e do i heqesh nga puna ?

Cerro mos u dorzo. Zyshat jan kalimtare.
Mendo pozitivisht.
Nje dit do kesh ti ne dor kalamajt e zyshave e do i heqesh nga puna ?
Me kete qellim jam??
Po gjynah si ve faj te shkretes,e ka len burri per arsye se ja hoqi mendjen dhe atij dhe ma nxjerr inatin mua?

O molle, se nga nxitimi njeriu c'far s'thot..
I pytje kisha.
E din preardhjen e asaj "Zonjush"? Domethenien.(dikush ktu ti ka thjeshtu gjerat)
Mua mos mu drejto me epitete t'shëmtuta që nuk t'kan hije!
Mollë thuaj atyne që ta pranojnë.
Po ta rithem edhe njiher, nuk jam njeri i shakave aty ku teprohet.
Ti as konfidencat si ke me mua t'shkruash kto gjana!
Pra ti as që e di deri ku unê i pranoj shakat. Z. @Pepsi!
Nuk kam pse të të sqaroj ty budalliqet që shkruan!
Nëse unë jam 40% fëmij, ti je 1000000%!
Melooooooooo
Per mua je Melo ketu dhe per te gjithe.
Te klasa jote je zyshe ose ne rrethin tend,hajde mblidhi mend tani.
Te hugs fort dhe sillu mire.?
Kë nuk njoh i drejtohem me ju, zonjë apo zonjushë!
Kudo jo vetm ktu poor edhe jasht nga ktu!
Mëndjen e kam në vend, pra sipas teje fakti që si pranoj gjysmen e shakave qê vin nga presona qê as që kam ba nji përshëndetje ti kaloj me shaka?!
Shakt që për mua jan të tepërta!
Gjithsesi t'falenderoj për këshillat, e vlersoj.?

E prap i kujtojm me qejf vallahi
Un zysh Zanen tmatemstikes e kam dash fort, po lesht mi jepte n dor.
Maroj kur e takoj rruges.
Po njeri fantastik
Pertej shakas kam kaluar mire dhe kurr nuk kam pasur ndo nje kujtim te keq ca nuk do jepja te isha ne ate koh dhe mosh ishte super e kujtoj me nostalgji ?

Me kete qellim jam??
Po gjynah si ve faj te shkretes,e ka len burri per arsye se ja hoqi mendjen dhe atij dhe ma nxjerr inatin mua?
Atehere meshiroje ate zysh!
Do i vije ne ndihm e do ndiheshe shpirt i lir?

Back
Lartë