• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kur u Rritet Cili Prind Ishte Me i Ashper Me Ty??

Mami çdo ditë ?
Babi shum i ashpër por vetëm kur e tepronim vërtetë.

Kur u rrita nuk ishin me te ashper me mua...isha une i ashper me ta ?
Kur isha i vogel me teper ime më ...per cdo gje ma nxinte jeten.
Ai pastaj im atë, rralle merrej me mua, por ama kur e bente pas nje jave me iknin xixat nga syte ?

as mamaja e as babaj sishin te eger me dore betohen qe sme kan prekur aman sa i perket mjeteve rrethanore tipit hokllai zorr haleje shapke bisht fshese…. Eh sa te aferm qe ishim vinte darka sna nxinte chumi pa u ber njesh me njeren nga mjetet rrethanore te lartpermendura

Si boni e ju sbesoj tkeni arrit ne ate pike sa kur vinte mbremja pa u rraf… i shkonte prindit ke dera gjumit cdo gje ne rregull andej? Thjesht per tja kujtuar

Babi ka qen ai qe me ka vu kufij dhe ala eshte,por un jam pika e dobet e ti,dhe me mua ka lshu pe me shum se me tjert,dmth e kam koruptu me dashni ??

Back
Lartë