Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Edhe dy here eshte desht me te prit e percjelle, jo i mire vende vende po ishe bo biringji ne gjitha vendet!Po shoh shenja dyshuese ne lidhje me komentin tim me siper, isha 100% i sinqerte.![]()
Hahahaga lotPlaka mo plaka aq shum mka rraf sqe nganjwre thirrte e plakun me e nimu se e pa qe kisha fitu imubitet nga zorra halese e sme binte me tfikt nbanjo![]()
Eshte e shemtuar kjo qe bera! Po cfaj kam une qe Ti i tregon aq me humor dhe duke qare te jeshe harron dhe ja kthen te qeshmes! Shume je i marr po shume!@Urata pse qesh me farkeqesine e tjetrit lol
Ee ju femrat jeni te perkedheluart e babait ska dajak skeni provu ju te te vejn psudonimin zebra prej she jave te zorresEshte e shemtuar kjo qe bera! Po cfaj kam une qe Ti i tregon aq me humor dhe duke qare te jeshe harron dhe ja kthen te qeshmes! Shume je i marr po shume!![]()
Baba rahmetlia u kan ma i shtire, ska jep qehre, ama pos 2 shuplaka njet mi ka jepSa mir ta ka bee![]()
Po si ta kerkosh do e gjeshhBaba rahmetlia u kan ma i shtire, ska jep qehre, ama pos 2 shuplaka njet mi ka jep![]()
Une si besoj ksaj thanjePo si ta kerkosh do e gjeshh![]()
Ke bo belaja kur ke qen i vogelUne si besoj ksaj thanje![]()