• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kur bota eshte kunder jush, si reagoni?

Kur e din do e bosh i hap mrapa edhe bon nai levizje, por ku ke kundrra rob qe i ke afer qe j man pllom dores ky eshte problem serioz nuk vjen bota me na bo keq jo, robt qe ke afer se ato i din gjonat ??

Eci drejt tymit tim

Po me iku tymi drejt

a me behet vone per te tjert

Po nese bota eshte kunder mua une do e shihja njehere veten mire! Ku jam gabim, ckam bere te keqe...se si kshu kote te gjithe kunder nuk te vihen ?

Jam autentike nuk ndryshoj per asnje e asgje ne bote . Maksimumi mund te pershtatem.Kush me don e me respekton me don si jam ndryshe shnet !

Sme punon me ka ngelur sahati dhe ashtu ka per te ngelur po pata kete mendje deri ne fund.?

Back
Lartë