• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kur bota eshte kunder jush, si reagoni?

Ndoshta shikon dicka qe une nuk e shikoj dot dhe do ndez llampat e sigureses per te pare me mire cka bota sheh, apo kupton dhe pastaj do te kuptoj kush ka te drejte.
Njerezit behen turme por jo gjithmonë jane kunder kot,sepse kur te vijne ment nuk ti hane as minjte?

Bota te vuhet ne kunder dmth qe ka dicka ne ty,

Ne vendin ku jam une ne fillim isha vetem nje punetor i thjesht te gjith me donin, ne momentin qe hapa ndermarrjet e mia u bera pike shenjestre e c’do kujt ne vend.

Mendoj qe vetem nga suksesi qe ti arrin do i kesh te gjithe kunder teje sepse s’te duan te ngritesh por te ulesh.

Bota te vuhet ne kunder dmth qe ka dicka ne ty,

Ne vendin ku jam une ne fillim isha vetem nje punetor i thjesht te gjith me donin, ne momentin qe hapa ndermarrjet e mia u bera pike shenjestre e c’do kujt ne vend.

Mendoj qe vetem nga suksesi qe ti arrin do i kesh te gjithe kunder teje sepse s’te duan te ngritesh por te ulesh.
Shum e vertet te kuptoj me se miri ?

Po kujt i plas për botën e ke apo jo kundër ,akoma me kto gjëra?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️ njeriu jeton për veten e tij/saj dhe jo për botën

Pata nje diskutim me nje person te qet dhe fjale pak para disa ditesh dhe ju shpreha per nje problem lidhur me boten...pergjigjia e tij ishte....problemi eshte kur nuk merren me ty jo kur merren...
Pra lereni boten te marri cylen dhe ti bjeri,inshallah bejn ndonje muzike te bukur mos tju demtojn veshet.

I them Bote je shume e vogel karshi meje dhe rrugetimit tim!

Back
Lartë