Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Translate se se mor vesh ca ke thon ?Pish nbir
Na ka GV kshu ju thuna ktive goglave Pisha edhe vrymes i thuna bir (Pish nbir)Translate se se mor vesh ca ke thon ?
Loj interessante koka kon ???
Gjeja ma bukur asaj kohe ne 7:55 hapej rtsh 2 ore rrinte ajo ora aty tik takView attachment 120065
Kur shikonim lajmet me gjyshen se nuk kishim telefona si sot
E kuptova ?Na ka GV kshu ju thuna ktive goglave Pisha edhe vrymes i thuna bir (Pish nbir)
Shum te delte shpirti tu e shty ?Loj interessante koka kon ???
Nuk pasna lujt asniher.. un kom lujt me llastik amo foto spo kom ???Shum te delte shpirti tu e shty ?
Ouuuuuuuuuh ca na kujtove taniView attachment 120083Kur bashim buk e sheqer e delshim me lujt topa djegesi ???
Pesimi te behet mesim, e nese e perserit mire te na behet?qyqja ti vere sic e ke perjetuar ti mos mendo sic do e thon
Rraketake apo si kan qen qujt kto sa i km nxi gishtat me kto
Tema ështe e @Redbull në mos gaboj.@stafi kjo tem ekziston e kam hapur une me perpara ju lutem rishikojeni puc puc
Nuk e di por une pata hapur teme femirija ?? e njejt dmth me kete. Por kush mund tja bashkoj shefit temen e ti heqi te drejten e autorit ahhahaTema ështe e @Redbull në mos gaboj.
?