• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kujtime Nga Femiria

?????? edhe ilac mizash ahahahahahaahahahahahaha
o zot sa dru kam ngren nje dit nga mami se rrija me nje shoqe ajo plot morra e therriza o zot un rrija e mbaj mend si sot mami nje morr te qit 10 herr druu pas morrit te 3 vallahi me humbi numri I drurit??????????

o zot sa dru kam ngren nje dit nga mami se rrija me nje shoqe ajo plot morra e therriza o zot un rrija e mbaj mend si sot mami nje morr te qit 10 herr druu pas morrit te 3 vallahi me humbi numri I drurit??????????
?????????????????????????? deka haahahahahahhahaaahahahaa o zot ti ki pas flokt drejt noshta po une kaqurrela o kuku nane 2 jav pa ike n shkolle ka njara ane baja shyqyr ka tjetra kur menosha helmin e mizave edhe morrat tu kercu tallava hahahaa

?????????????????????????? deka haahahahahahhahaaahahahaa o zot ti ki pas flokt drejt noshta po une kaqurrela o kuku nane 2 jav pa ike n shkolle ka njara ane baja shyqyr ka tjetra kur menosha helmin e mizave edhe morrat tu kercu tallava hahahaa
????????????????????? I kisha drejta unnn po mi shkulli e ato qe kisha pz nga inati e ke iden kur ja kreh njeriu me inattt e un nga nervat me vehten timee vdekshi I morra per ju hengra druuu.o lot ai me miza e na vinte shami ke koka??????????? erdh daja nje her ooo tha do bej mbesa byrek nje utt do bej tha mami se a mbush krejt morra??????????

????????????????????? I kisha drejta unnn po mi shkulli e ato qe kisha pz nga inati e ke iden kur ja kreh njeriu me inattt e un nga nervat me vehten timee vdekshi I morra per ju hengra druuu.o lot ai me miza e na vinte shami ke koka??????????? erdh daja nje her ooo tha do bej mbesa byrek nje utt do bej tha mami se a mbush krejt morra??????????
????????

Kurse une maj men 1 here kir erdha pri shkolle kisha ma shume thrriza se floke m kapi mami me ilac mizash e shami 3 ore mzu ene era gati pata del...ajo melodia kur i shtypte mami :p :p ....nostalgia per ate kohe edhe per morrA

Back
Lartë