• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Krimi

E perse gjakmarrja jo ? Edhe vetembrotja krim ngelet nese vret dike pshm .. dmth ne syte e ligjit kshu shikohet dhe ngelet Edhe vetembrotja.

Nuk jam i fushes por mendoj qe vetembrojtja hetohet por nuk gjykohet.

Per sa i perket gjakmarrjes, justifikohen 20 vrasje vetem se vrau nje person, nje tjeter?

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f...gif
Askush nuk behet kriminel nga e mira.
Gjithmon i shtyn diçka e keqe.
Nuk diskutohet qe nuk eshte gje e mire dhe qe do denuar.
Por asgje nuk ndodh pa shkas.

Nuk jam i fushes por mendoj qe vetembrojtja hetohet por nuk gjykohet.

Per sa i perket gjakmarrjes, justifikohen 20 vrasje vetem se vrau nje person, nje tjeter?

Hetohet apo gjykohet nuk ka rendesi .. ne syte e ligjit ke vrare dike ( dhe jane shume shume pak ato raste qe nuk marrin denim per k’te arsye edhe pse vetembrotje) por qe une them qe k’to raste ne fjale nga Ana njerezore mund te justifikohen duke marre parasysh edhe arsyen se ligji nuk te fal kollaj jo edhe pse me nje arsye te mire .

Epo tani varet sipas rastit por qe une Po flas tek per tek pshm ne lidhje me gjakmarrjen.. so per mua ne k’te rast justifikohet ky lloj krimi dhe Jo ne baze te viktimave.

Tani nese mua pshm me vrasin prinderit .. nuk do te rrij qe te bej numerime por me 101% mundesia ne k’te rast eshte shume e larte qe ta shfaros ate familje komplet ...packa se nga sa persona perbehet ( por thelbi k’tu eshte ) qe per mua k’to lloj krimesh justifikohen.

Back
Lartë