• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Krimi

Edhe ai që hesht përpara një krimi është po aq fajtor sa krimineli.

Si e perceptoni ju krimin me pak fjale
Un them krimi mbetet krim dhe s’ka justifikim
Krim quhet cdo lloj veprimi qe dikush ben ne dem te nje personi tjeter.jo vetem me I mar jeten dikujt.por cdo lloj veprimi qe dikush ben per ta lendu poshteru ul nje person tjeter eshte krim masa e krimit eshte e ndryshme por eshte KRIM

Krim quhet cdo lloj veprimi qe dikush ben ne dem te nje personi tjeter.jo vetem me I mar jeten dikujt.por cdo lloj veprimi qe dikush ben per ta lendu poshteru ul nje person tjeter eshte krim masa e krimit eshte e ndryshme por eshte KRIM
Po kur ja kanë bër borxh?

Po kur ja kanë bër borxh?
sido te jet krim quhet nese ti e kethen me te njejten menyre nuk te ndryshon asgje nga ai person. shume njerez na I kan bere borxh por qorri e gjen pusin vet se ka njerez e qe ta sjellin ne maj te hundes

sido te jet krim quhet nese ti e kethen me te njejten menyre nuk te ndryshon asgje nga ai person. shume njerez na I kan bere borxh por qorri e gjen pusin vet se ka njerez e qe ta sjellin ne maj te hundes
Është larje hesapi

Si e perceptoni ju krimin me pak fjale
Un them krimi mbetet krim dhe s’ka justifikim

Varet ... pshm a mund te justifikohet nje fukara duke vodhur buken e gojes apo nje xhakete per tu mbajtur ngrohte ? Une them qe Po .

A mund te justifikohet nje vrasje per vetembrotje apo gjakmarrje ? Une them qe Po .

So varet nga lloji i krimit dhe arsyeja/qellimi.... por qe ka edhe krime qe mund te justifikohen .

Varet ... pshm a mund te justifikohet nje fukara duke vodhur buken e gojes apo nje xhakete per tu mbajtur ngrohte ? Une them qe Po .

A mund te justifikohet nje vrasje per vetembrotje apo gjakmarrje ? Une them qe Po .

So varet nga lloji i krimit dhe arsyeja/qellimi.... por qe ka edhe krime qe mund te justifikohen .

Une mendoj qe nuk mund te justifikohet nje vrasje per gjakmarrje.
Vetembrojtja nuk futet te krimi fare.
Buka e gojes edhe po edhe jo.

Une mendoj qe nuk mund te justifikohet nje vrasje per gjakmarrje.
Vetembrojtja nuk futet te krimi fare.
Buka e gojes edhe po edhe jo.

E perse gjakmarrja jo ? Edhe vetembrotja krim ngelet nese vret dike pshm .. dmth ne syte e ligjit kshu shikohet dhe ngelet Edhe vetembrotja.

Back
Lartë