• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ketu uroni dhe pershendetni ke te doni!

Ca sysh paska kjo arketarja ke posta ?

Tani ne dimer edhe ai hyn ne pune . se mban ngrohte ???‍♀️

Po @Juno ka mundesi te jete duke pronetuar ndonje vend romantik per Shen Valentinin ?
Mos është mesazh i koduar për klodin??

Per te gjithe meshkujt (qe duan vertet ), pse jo ??
E thashë dhe diku. Hoteli më çon automatikisht të them që është Dita e Shën pallimit.
Nuk jam dakord per ate dite te frekuentohet hoteleri. Meqë është shi, më romantike do ishte nën avujt e xhamave të makinës...
Dashuri nuk është vetëm kontakti fizik,por një prekje dore, kontakt sy më sy, një përqafim dhe shumë puthje të shoqëruar me TË DUA të ndjerë e të sinqertë...
Eshte shumë më shumë se një ditë...?

E thashë dhe diku. Hoteli më çon automatikisht të them që është Dita e Shën pallimit.
Nuk jam dakord per ate dite te frekuentohet hoteleri. Meqë është shi, më romantike do ishte nën avujt e xhamave të makinës...
Dashuri nuk është vetëm kontakti fizik,por një prekje dore, kontakt sy më sy, një përqafim dhe shumë puthje të shoqëruar me TË DUA të ndjerë e të sinqertë...
un meqe esht diell , e kam zgjidh problemin , esht nje plazh ktej ne currila dhe do shkojm atje per piknik ... esht vend i pa frekuentum kshuqe i bie te jemi vetem ... dhe un mendoj si ty .. hotelet me detaje te eksagjeruara na erdhen majt hundes :p

Ahahahahha. Kush e permendi Hotelin dhe ate lloj Shën-i ?
Une thash nje pronetim i cili shihet ne kendveshtrime te ndryshme nga njerez te ndryshem .
Askujt nuk i ben keq nje nate romantike e vecante sipas mundesive qe ka ...por..

Gjithsecili marrte ate qe deshiron ?

Back
Lartë