Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tani ne dimer edhe ai hyn ne pune . se mban ngrohte ???Lesht?
Per te gjithe meshkujt (qe duan vertet ), pse jo ??Mos është mesazh i koduar për klodin??
Leri hypje zbritjet ti po ca bere me ate mhb?"Çfarë do bëjm do ngjitesh ti tek unë...
apo te zbres un te ty ?"
I tha mendja zemrës. ?
(Michelangelo da Pisa)
View attachment 138078
Shumee e bukur!"Çfarë do bëjm do ngjitesh ti tek unë...
apo te zbres un te ty ?"
I tha mendja zemrës. ?
(Michelangelo da Pisa)
View attachment 138078
E thashë dhe diku. Hoteli më çon automatikisht të them që është Dita e Shën pallimit.Per te gjithe meshkujt (qe duan vertet ), pse jo ??
un meqe esht diell , e kam zgjidh problemin , esht nje plazh ktej ne currila dhe do shkojm atje per piknik ... esht vend i pa frekuentum kshuqe i bie te jemi vetem ... dhe un mendoj si ty .. hotelet me detaje te eksagjeruara na erdhen majt hundesNuk jam dakord per ate dite te frekuentohet hoteleri. Meqë është shi, më romantike do ishte nën avujt e xhamave të makinës...
Dashuri nuk është vetëm kontakti fizik,por një prekje dore, kontakt sy më sy, një përqafim dhe shumë puthje të shoqëruar me TË DUA të ndjerë e të sinqertë...
Eshte shumë më shumë se një ditë...?
Ku di mashkulli me dasht amanPer te gjithe meshkujt (qe duan vertet ), pse jo ??
arrogante ...Asnje
Se pertokam sot![]()
Jam cikarrogante ...![]()
icik si shum ... smeriton respekt fareJam cik![]()
Me plasiicik si shum ... smeriton respekt fare![]()
Nuk Eshte ashtu si duket .?Leri hypje zbritjet ti po ca bere me ate mhb?
Ahahahahha. Kush e permendi Hotelin dhe ate lloj Shën-i ?E thashë dhe diku. Hoteli më çon automatikisht të them që është Dita e Shën pallimit.
Nuk jam dakord per ate dite te frekuentohet hoteleri. Meqë është shi, më romantike do ishte nën avujt e xhamave të makinës...
Dashuri nuk është vetëm kontakti fizik,por një prekje dore, kontakt sy më sy, një përqafim dhe shumë puthje të shoqëruar me TË DUA të ndjerë e të sinqertë...
Eshte shumë më shumë se një ditë...?