Tpergjigjrm neser se kto kritere ishin per sot vetem ???Un qe plotesoj vetem kte ncik i cmendur e kaloj klasen @Alea ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tpergjigjrm neser se kto kritere ishin per sot vetem ???Un qe plotesoj vetem kte ncik i cmendur e kaloj klasen @Alea ???
Epo mir ashtu beje! Nderkohe une po punoj te plotesoj kerkesat e tjera?Tpergjigjrm neser se kto kritere ishin per sot vetem ???
Hahahaha te çajne hunet per nai 18 vjecare ee?Te jete rob i mire
Sa me pak km me mire eshte
Per mu e pate ti eeNuk hy në punë as syri bukur apo trupi i palestruar.
Të jetë shpirt mirë
Punëtor
Ambicioz e jo të pjeshkërojë para pasqyrave për një shkrepje insta..apo të hapet duke bëre muskujt...
(Pamja ka rëndësinë e vet sigurisht) por një lidhje serioze ka gjëra të tjera më me rëndësi.
Stë kam lexu fare tyPer mu e pate ti ee
Un as qe e kam ate mendiim fare
Ska rendesi pamja un e kam per shaka
Ate pjes
Ku 18 ??? Joooo asnjihere..... te kem une partnere nji 18 e une dyfushi saj asnjihere ne bote.... kur mu mos te me cohet me ajo te jete ne kulmin karrieres se saj..... asihere o librazhdiot..... nji 26+ ok per partnere. Po 18 jooooooHahahaha te çajne hunet per nai 18 vjecare ee?
Skagje?Stë kam lexu fare ty
Dhashë mendimin tim.
Ti kte hall ke, kshu thuaj Gim Doku hahahahakur mu mos te me cohetbmevajo te jete ne kulmin karrieres se saj
Po une qe kam bakllav si i behet ?Vec tket breshkat bark tjerat skan rendesi ?
I paske si ajo kenga1.Te kete leke
2.Te jete e bukur
3.Te jete e zgjuar
4. Te mos kundershtoje
5.Te mos kerkoje llogari etj etj
Po meTi kte hall ke, kshu thuaj Gim Doku hahahaha
M'qaf time po e pate tradhtu naiher Doriana kycin ti se qesh tu i ngaterru e emrin tashi qesh tu lon namPo mepse ca kujton ti..... si po jua shtyp une sot te tjerve... ta mar aq te vogel e te tjeret neser mu
Jo plak skane shanc.....

SKe turp skeM'qaf time po e pate tradhtu naiher Doriana kycin ti se qesh tu i ngaterru e emrin tashi qesh tu lon nam![]()