• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kerkesat Ne nje lidhje

E kur te bini ne dashuri mor trima/trimeresha
Do tju duket budallallik kjo pyetje
Partneri/a nese zgjidhet me mbleseri vihen re kto gjera.
Kur e mer me dashuri ste pjerdh zemra jooo nese se ka 1 ose 2 virtyte qe ju kerkoni

Gjona t vogla
Naj 1 si Megan fox
Me kushte dhe super miljardere
Kaq per momentin
Bycen ene cicat ja boj rruges.

Nuk hy në punë as syri bukur apo trupi i palestruar.
Të jetë shpirt mirë
Punëtor
Ambicioz e jo të pjeshkërojë para pasqyrave për një shkrepje insta..apo të hapet duke bëre muskujt...
(Pamja ka rëndësinë e vet sigurisht) por një lidhje serioze ka gjëra të tjera më me rëndësi.

Nuk hy në punë as syri bukur apo trupi i palestruar.
Të jetë shpirt mirë
Punëtor
Ambicioz e jo të pjeshkërojë para pasqyrave për një shkrepje insta..apo të hapet duke bëre muskujt...
(Pamja ka rëndësinë e vet sigurisht) por një lidhje serioze ka gjëra të tjera më me rëndësi.
Per mu e pate ti ee
Un as qe e kam ate mendiim fare
Ska rendesi pamja un e kam per shaka
Ate pjes

Hahahaha te çajne hunet per nai 18 vjecare ee?
Ku 18 ??? Joooo asnjihere..... te kem une partnere nji 18 e une dyfushi saj asnjihere ne bote.... kur mu mos te me cohet me ajo te jete ne kulmin karrieres se saj..... asihere o librazhdiot..... nji 26+ ok per partnere. Po 18 joooooo

Ti kte hall ke, kshu thuaj Gim Doku hahahaha
Po me :) pse ca kujton ti..... si po jua shtyp une sot te tjerve... ta mar aq te vogel e te tjeret neser mu
Jo plak skane shanc.....

Back
Lartë