• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Keni pare vajza, qe te dashurojne e te duan me shpirt nje te varfer?

Je ndikuar na ndonje nga kta faktoret e jashtem :p
S' di faktore te jashtem a te brendshem, di qe e dua me shpirt per ate qe eshte dhe aty fillon e mbaron jeta per mua, sepse kudo jam une e kam ne mendje e ne zemer po njesoj?

S' di faktore te jashtem a te brendshem, di qe e dua me shpirt per ate qe eshte dhe aty fillon e mbaron jeta per mua, sepse kudo jam une e kam ne mendje e ne zemer po njesoj?
Po lol po aty fillon e mbaron ?

Ather un flas nga pikpamja ime un kam lekun e gjdo gje timen shtepin makinen por qe babi perher deshiro qe jo mos te jet edhe i varfer thot shife ne shpirt ne radh ne par mos harro edhe nga financat sepse heret apo von do kesh problem kur pasurija eshte e nje anshme

MESHKUJ QE TE DUAN NJE TE VARFER, NUK KAM PARE!
Hello, mund te gabohesh dhe besoj ce gabohesh shum.

Duke u bazu ne te gjitha po ne te gjitha Rastet e jetes, Meshkujt ce kan lek 80% e tyre dashurohen ne femrat te cilat jan nen nivelin e tyre ne Financa sepse me vjen zor ti quaj te Varfera.

Ne kte rast nuk i bashkohem mendimit tend,

Back
Lartë