• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Keni pare vajza, qe te dashurojne e te duan me shpirt nje te varfer?

Irini

Kontributor
LV
0

SIGURISHT QE PO!
MESHKUJ QE TE DUAN NJE TE VARFER, NUK KAM PARE!

Ndoshta dhe e kunderta, se di!
Ndoshta gabohem!
Thjeshte bashkebisedim pa gjykime, paragjykime e keqkuptime ju lutem!

SIGURISHT QE PO!
MESHKUJ QE TE DUAN NJE TE VARFER, NUK KAM PARE!

Ndoshta dhe e kunderta, se di!
Ndoshta gabohem!
Thjeshte bashkebisedim pa gjykime, paragjykime e keqkuptime ju lutem!
e ke gabim besoj...po ta vesh re ne shqiperi shumica e vajzave jane me te varfra se te dashuret e tyre...nuk eshte shqiperia vetem Tirana e Durresi.
Se i bie qe tgjitha ciftet qe jane aktualisht femrat tjen me te pasura...me shifra eshte krejt e kunderta besoj

Edhe une ja du zemren atij se e ka te varfer se mka vec mu aty ?
Edhe pse une jam pasuria ma e madhe ?

e ke gabim besoj...po ta vesh re ne shqiperi shumica e vajzave jane me te varfra se te dashuret e tyre...nuk eshte shqiperia vetem Tirana e Durresi.
Se i bie qe tgjitha ciftet qe jane aktualisht femrat tjen me te pasura...me shifra eshte krejt e kunderta besoj
Ok, gjithkush ka realitetin e vet?

Back
Lartë