• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Keni bere ndonjehere bamiresi,dhe pse?

Un mendoj per veten sado qe mundohem tjem bamirese prap e kam at mendimin se sjam sa duhet,sepse per mua sa duhet do ishte nese un do e leja veten keq me be bamirsi,ama perderisa mua asgje sme mungon ato cka ndihmoj do thoja jan patjeter sepse i kam me tepric,humanizmi vertet o me len veten me pasuri sa per buken e gojes e tjerat i jep sadaka,kshtu mendoj un,dhe vertet kshtu dua te jem.

Shyqyr zotit qe sme mungon asnje gje ne kete jete te gjitha gjerat i kam burri sme duhet me mir singell ???

Sot jam prekur shum nga nje rast do ju kisha lutur te gjithve nese keni mundesi qoft e 50 lek nje buk apo uje ....atyre qe mendoni qe vertet kan nevoj.....?? jepi....ose bashkohuni me kryqin e kuq qe sherndaj uje e buke femijve qe lypin qe skan cte han e nuk din cdo thot te ken barkun plot asnjer sdo behemi popull qe te ngrihemi e te ndimojme qoft e me veshje ??

Bamirësia behet nuk tregohet thonte babai im
Aman e vertet aman thjesht te jesh nisem esht sevap.....jo te tregosh por te behesh nisem per dike apo dike esht shum mir

Back
Lartë