Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vallai jo t gjithe. ?Te gjithe kemi peng diçka .....
Janë shumë plaka o Big ?

Janë shumë plaka o Big ?
Edhe plaka e Eaco, nimfa Egina, nga merr edhe emrin ishulli posht Athinës pasi Hera nga xhelozia shfarosi komplet çdo qënje të gjallë aty ?
View attachment 156980
Kjo plaka Egina ?
Dhe Eaco fëmija që kishte meZeus
Ps janë shpifje @Hera ⚡ ?
Njerzit tokësore shpikin histori kot ??
Jo padashje por me dashje ?Le te shpifin kot njerezit e une thjesht i zhduk nga Faqa e dheut ....keshtu si padashje
Jo padashje por me dashje ?
Ndaj je edhe perëndesha më e urryer nga perenditë dhe nga njerëzit tokësorë .
Për budalliqe vret e pret, djeg e shfaros çdo gjë. ?
Jemi në temë po hë.Dhe une e vras shume trurin se çfarë thone e mendojnë .....perendite dhe tokesoret .....une jam une dhe kjo nuk ndryshon
Mos fol Zeus se femite qe ben andej ketej sjane budalliqe ????
Qeshem dhe prishem temen ??

Jemi në temë po hë.
Ka faj ai mistreci i vogël Cupid që më godet me shigjeta sa herë kaloj rrugës ?
View attachment 156982
Zeus vetëm dashuri fal. Gjithçka gradis?
![]()
Ashtu pra. Qetësohu e mos bëj sherre kot. E keqja nuk vjen nga dashuria, por nga xhelozia, hakmarrja,vrasjet, djegia mbi të pafajshmit ?Dhe keshtu vazhdo jep dashuri gradis ....ka rruga mjaft
Zoti i mbajte larg keto te forumit bga ty o Zeus se iku u shfaros edhe ky. ?Jo padashje por me dashje ?
Ndaj je edhe perëndesha më e urryer nga perenditë dhe nga njerëzit tokësorë .
Për budalliqe vret e pret, djeg e shfaros çdo gjë. ?
Zoti i mbajte larg keto te forumit bga ty o Zeus se iku u shfaros edhe ky. ?
@Hera ⚡ mbaje içik doren o goc se ma ke populluar shume ferrin. Ska vend ketu per te gjith/a.
Gjithsesi do kujdes se ti njerin qe donte te te bente shantazh e kthevr ne lop ?