• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kam peng ....

...

Kontributor
LV
0

Te gjithe kemi peng diçka .....si nga femijeria si nga jeta e shkollës si nga jeta e perditshme ...dicka qe nuk thame e e tjera .....mendova te themi ato qe kemi peng ja po filloj une ..

Kam peng qe nuk bera udhetimin para disa vitesh ne Alpet e shqiperise

Kam peng qe nuk arrita te hapja telefonin para se ti takoje perjetesise te ndegjoja dhe nje here!

Peng kam ne fakt .....te kisha forcen e nje mashkulli te rrah dike ...por naqe sbehet ????

Epo @Hera ⚡ , @Zeus -it ske ci ben eshte kryeperendi !
Ti do doje ta kishe vetem per vete po ku te lene kudrat e tokes, psh ajo plaka e Perseut - Danae, plaka e Herkulit - Alcimena, etj . ?
Janë shumë plaka o Big ?
Edhe plaka e Eaco, nimfa Egina, nga merr edhe emrin ishulli posht Athinës pasi Hera nga xhelozia shfarosi komplet çdo qënje të gjallë aty ?
Ferdinand_Bol_-_Aegina_wacht_op_de_komst_van_Zeus (2).jpg
Kjo plaka Egina ?
Dhe Eaco fëmija që kishte me⚡ Zeus ⚡

Ps janë shpifje @Hera ⚡ ?
Njerzit tokësore shpikin histori kot ??

• Haha
Reactions: ...
Janë shumë plaka o Big ?
Edhe plaka e Eaco, nimfa Egina, nga merr edhe emrin ishulli posht Athinës pasi Hera nga xhelozia shfarosi komplet çdo qënje të gjallë aty ?
View attachment 156980
Kjo plaka Egina ?
Dhe Eaco fëmija që kishte me⚡ Zeus ⚡

Ps janë shpifje @Hera ⚡ ?
Njerzit tokësore shpikin histori kot ??

Le te shpifin kot njerezit e une thjesht i zhduk nga Faqa e dheut ....keshtu si padashje

Jo padashje por me dashje ?
Ndaj je edhe perëndesha më e urryer nga perenditë dhe nga njerëzit tokësorë .
Për budalliqe vret e pret, djeg e shfaros çdo gjë. ?

Dhe une e vras shume trurin se çfarë thone e mendojnë .....perendite dhe tokesoret .....une jam une dhe kjo nuk ndryshon
Mos fol Zeus se femite qe ben andej ketej sjane budalliqe ????
Qeshem dhe prishem temen ??

Dhe une e vras shume trurin se çfarë thone e mendojnë .....perendite dhe tokesoret .....une jam une dhe kjo nuk ndryshon
Mos fol Zeus se femite qe ben andej ketej sjane budalliqe ????
Qeshem dhe prishem temen ??
Jemi në temë po hë.
⚡Ka faj ai mistreci i vogël Cupid që më godet me shigjeta sa herë kaloj rrugës ?⚡
eros-1 (1).jpg
⚡Zeus vetëm dashuri fal. Gjithçka gradis? ⚡

Jo padashje por me dashje ?
Ndaj je edhe perëndesha më e urryer nga perenditë dhe nga njerëzit tokësorë .
Për budalliqe vret e pret, djeg e shfaros çdo gjë. ?
Zoti i mbajte larg keto te forumit bga ty o Zeus se iku u shfaros edhe ky. ?
@Hera ⚡ mbaje içik doren o goc se ma ke populluar shume ferrin. Ska vend ketu per te gjith/a.

Gjithsesi do kujdes se ti njerin qe donte te te bente shantazh e kthevr ne lop ?

Zoti i mbajte larg keto te forumit bga ty o Zeus se iku u shfaros edhe ky. ?
@Hera ⚡ mbaje içik doren o goc se ma ke populluar shume ferrin. Ska vend ketu per te gjith/a.

Gjithsesi do kujdes se ti njerin qe donte te te bente shantazh e kthevr ne lop ?
⚡Zeus transformohej në çdo gjë dhe asgjë se ndalte ?
Dhe nuk kondicionohej nga askush...⚡
megjithatë Zeus nuk i thonte asgjë herës për dëmet që krijonte, por i riparonte shkatërrimet që ajo bënte lart e poshtë ?
ishullin Egina e ripopulloj duke kthyer buburrecat në njerëz. E vetmja gjë që kishte ngelur në ishull pas djegies dhe shfarosjes së ishullit.
Zeus solli dhe reshje⚡⚡ duke pastruar ujërat nga helmi i gjarpërinjve të sjellur nga hera.??⚡
⚡Zeus⚡ herën ⚡ nuk e dënoj kurrë....por as ajo nuk hakmerrej direkt tek Zeus, por tek gratë dhe fëmijët e atyre që lidheshin me Zeus ⚡??

• Llap
Reactions: ...
Back
Lartë