Ti i ke të gjitha kto????? ika njëher se më ra cërrlja e tel dhe po më vijnë njerëz?Duhet me ju pershtat kohes, venit, kushteve ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti i ke të gjitha kto????? ika njëher se më ra cërrlja e tel dhe po më vijnë njerëz?Duhet me ju pershtat kohes, venit, kushteve ?
Kujdes mos ka nga i me flok tgjata ?Ti i ke të gjitha kto????? ika njëher se më ra cërrlja e tel dhe po më vijnë njerëz?
qa ashtu I thash e un hahahahhahahahahahahHahahhaahhahahahahahahahhahahahaha jazek i qoft hahahahaha
???????????ca beer tiii hahahhahaha?????????Ça shtrigash që jeni ???
Kam faj unë që u them ça bëj ?
Ti je ne te drejt o.tul po faje ka @STONE_HEAD hahhjahahahahhÇa shtrigash që jeni ???
Kam faj unë që u them ça bëj ?
Jam e keqe ashtu?slej njeri të më hyj në guzhinë? kalofsh bukur borzilok???Kujdes mos ka nga i me flok tgjata ?
hahahha qyqjaa a un thash aaa ish larg dera e qita ne dritare gagaggahahahahahahhaTi je ne te drejt o.tul po faje ka @STONE_HEAD hahhjahahahahh
Sta kam merakun dafine ?Jam e keqe ashtu?slej njeri të më hyj në guzhinë? kalofsh bukur borzilok???
Hahahhahaaggahhhahahahaahahhahahahaha jo tuli e kish nxjerr dritare po.si nuk e kan afru ate deren i mart mortja ..... @Tulipan tuli bej shaka se t km xhanhahahha qyqjaa a un thash aaa ish larg dera e qita ne dritare gagaggahahahahahahha
Kos u boHe mo e zute apo jo?![]()
hahahahahahh nuk merzite ajo jo se e di qe nuk ja kemi me te futme e kam Ripken time at????????????????aman qe e shkunde tapetin e shkunde gahhahahahahahhahahHahahhahaaggahhhahahahaahahhahahahaha jo tuli e kish nxjerr dritare po.si nuk e kan afru ate deren i mart mortja ..... @Tulipan tuli bej shaka se t km xhan
a su ngope ti aaa????He mo e zute apo jo?![]()
Tashi ndani hirren e hani kosin??Kos u bo
Haahahhahhhhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahaahha shtrige ??????hahahahahahh nuk merzite ajo jo se e di qe nuk ja kemi me te futme e kam Ripken time at????????????????aman qe e shkunde tapetin e shkunde gahhahahahahahhahah
Do e b9jm tav, kena mish qingji, po skena guzhinjeren e @STONE_HEAD ?Tashi ndani hirren e hani kosin??
??????????Haahahhahhhhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahaahha shtrige ??????
Zogun tave????Do e b9jm tav, kena mish qingji, po skena guzhinjeren e @STONE_HEAD ?