qe ate her e me e bo vet sallat rruse se ha hahahahhahahEdhe tani që e lexova ktë më erdhi për të vjell???? unë i kam tmerr kto gjëra dhe ti lexoj dhe jo ti përjetoj ??? zorrët nxjerr ku të jem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
qe ate her e me e bo vet sallat rruse se ha hahahahhahahEdhe tani që e lexova ktë më erdhi për të vjell???? unë i kam tmerr kto gjëra dhe ti lexoj dhe jo ti përjetoj ??? zorrët nxjerr ku të jem?
Qeka më mirë ky zogu i fundit,se nuk i bie gjë???????????????
Ti i ke te shkurtraPaska qënë muhabet i gjatë
pse nga re mbrapa jo re dihet ca ndodh gahahahahahahhahahahahahhahahE ke fiksim para ti e? ?
ky te ben glasn me gahahahahahhahahahaQeka më mirë ky zogu i fundit,se nuk i bie gjë?????
Zog me.picetQeka më mirë ky zogu i fundit,se nuk i bie gjë?????
Gahahhaahahhahhahahahahhahahahah ishte larg nga dera tha hahhahahahahahahahahahahahahahahahacnuk @Tulipan e kish qit ne dritare to nga mbrapa mooo hahahahahahhaha
hahahahahahha lot hahahahha sdi a do jet me kuzhinjere aty gagagagPel me shesh dit sotme, vec te ai loki ku ke wen ti mund tgjeje
Ma thuj mu venin tboj i vizit ??
Ësht zog i kulturuar? dhe ësht gjys i siguruar ????Zog me.picet
???
hahahhaahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahaahhahahahahhahahahahahahahaha lotGahahhaahahhahhahahahahhahahahah ishte larg nga dera tha hahhahahahahahahahahahahahahahahaha
E bën,po i bjen në pjatë të vet????ky te ben glasn me gahahahahahhahahaha
Morim adresen e shpis ene i thena hajt sr kena i sebep na bo me hongerhahahahahahha lot hahahahha sdi a do jet me kuzhinjere aty gagagag
hahahahahahahahahhahahaha I ka hek papmersin miii hahahahhahaE bën,po i bjen në pjatë të vet????
hahahahahah pz po gagaggaMorim adresen e shpis ene i thena hajt sr kena i sebep na bo me honger
Duhet me ju pershtat kohes, venit, kushteve ?Ësht zog i kulturuar? dhe ësht gjys i siguruar ????
mbrapa tha pz hahahah ashtu tha hahahahhaha@Nerv cila t plq ty qe mraft pika mua![]()
Hahahhaahhahahahahahahahhahahahaha jazek i qoft hahahahahambrapa tha pz hahahah ashtu tha hahahahhaha